Szombaton ismét Diósgyőrbe látogat a Fradi, az MVK rásegítő járatokat indít a mérkőzés előtt és után

Megosztás

A közlekedési vállalat ismét igyekszik segíteni a szurkolók stadionba való kiutazását és az onnan való hazajutást. Igaz, az ultrák bojkottja miatt erősen kérdéses a nézőszám. Íme a részletek.

Bár a hazai szurkolók nagy létszámával kapcsolatban erős kételyeink vannak, azok után, hogy a diósgyőri ultrák az interneten már közölték, a legutóbbi, rendkívül szégyenletes, 7:0-s vereséget követően bojkottálják az utolsó két összecsapást és nem mennek ki a stadionba szurkolni. Az MVK Zrt. ettől függetlenül plusz járatokat indít.

Május 11-én, szombaton 19:30-tól rendezik meg a DVTK – FTC labdarúgó-mérkőzést. A nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

Tiszai pályaudvar végállomásról a rásegítő 1AV jelzésű villamosok 17:50-kor, 18:07-kor és 18:15-kor, szintén erről a végállomásról a rásegítő 1V jelzésű villamosok 18:20-kor és 18:32-kor, a Diósgyőri Gimnázium végállomásról 1AV jelzéssel 18:20-kor indulnak.

A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek