A DVTK tulajdonosa elfogadhatatlannak nevezte az Újpest ellen történteket

Megosztás

Totális kiütéses vereséget szenvedett a DVTK, az Újpest otthonában hét gólt kapott az OTP Bank Liga harmincegyedik fordulójában. Dr. Magyar Mátyás, a klub tulajdonosa a Facebookon tette közzé az álláspontját, aki elfogadhatatlannak nevezte a mérkőzést. Emellett a szurkolók közül sokan a vezetőség lemondását követelik.

A Szusza Ferenc Stadionban hét gólos vereségbe szaladt bele a Diósgyőri VTK, Mészöly Géza fővárosi együttese már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. Ahogy tegnap megírtuk, nyoma sem volt részünkről jó játéknak, sajnos bántóan sima vereség lett a vége. A diósgyőri szurkolók egészen biztosan nem ezt szerették volna látni szeretett csapatuktól, de a gárda ma az első perctől teljesen alárendelt szerepet játszott.

Természetesen lett hatása a történteknek, Dr. Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa a klub hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét.

„Mint szinte minden mérkőzést, a mai meccset is a helyszínen néztem végig. A látvány és a teljesítmény elkeserítő és elfogadhatatlan volt. A DVTK címeres mezében ilyen teljesítményt semmilyen összeállításban, semmilyen taktikával nem lehet nyújtani. Száz százalékosan megértem a szurkolóink csalódottságát! Ez a vereség bár történelmi mértékű, innen is fel kell állni! Erről szól a sport, erre is tanítja a jellemet. Tanulni legtöbbször a hibáiból tud az ember, most az a legfontosabb feladatunk, hogy megoldjuk, kijavítsuk azokat a hibákat, amelyek ide vezettek” – írta.

A szurkolók véleménye megoszlik, egyesek szerint rendszerszintű problémákról van szó, míg sokan a jelenlegi vezetés leváltásában látják a megoldást.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kép: goal.com

Kapcsolódó cikkek