Csernus doktornak Miskolcra fáj a foga

Csernus doktor és Miskolcon a fogorvosánál mosolyog. Forrás: Facebook.

Megosztás

Dr. Csernus Imre, a közismert, összetéveszthetetlen stílusban praktizáló pszichiáter rendszeresen Miskolcra jár. Ezúttal azonban nem ő kúrálja ki az elméket, hanem őt kezelik a borsodi megyeszékhely egyik legkedveltebb fogorvosánál.

Az ötvennyolc éves pszichiáter, akinek édesanyja éppen fogorvosként dolgozott, eredetileg pap, majd nőgyógyász szeretett volna lenni, végül mégis Lipótmezőn kötött ki, ahol elmegyógyászként főleg drogfüggőket kezelt.

„Utamat sok kudarc, csalódás, öröm és sikerélmények kövezték. Megjártam a poklot is, nem is egyszer. De ezek kellettek ahhoz, hogy most olyan legyek, amilyen. Egy munka miatt elkezdtem az emberekkel beszélgetni és rádöbbentem arra, hogy nagyon közel tudok hozzájuk kerülni. Olyan kérdéseket tettem fel, amikre mások még gondolni sem mertek. Rájöttem, hogy ezt a képességemet érdemes kamatoztatni, így lettem végül pszichiáter” – fejti ki a honlapján.

Dr. Csernus Imre ez egyik előadásán (Forrás: csernusdoki.hu)

A híressé vált lélekbúvárnak számtalan könyve jelent meg és előadásaival folyamatosan turnézik. 2017-ben számolta fel fővárosi magánpraxisát, hogy a Heves megyei Noszvajon kezdjen új életet. Barátaival alapították meg az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokot, majd a noszvaji Csendülő szőlőbirtokot. Innen jár el Miskolc egyik legkedveltebb fogorvosához, ahol a helyszín ellenére láthatóan jól érzi magát.

Fotók: Facebook, csernusdoki.hu

Források: Wikipédia, csernusdoki.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek