Mi lesz veled Miskolc? – Beszélgetés Zárug Péter Farkassal és Fazekas Csabával

Megosztás

Kezdetét vette az idei választási kampány, ezért úgy döntöttünk, hogy fontos lenne két szakértővel beszélgetnünk arról, hogy mire számíthatunk a következő időszakban, illetve mi várhat Miskolcra és Magyarországra a választások után.

Az eseményen a Borsod24 vendége lesz Zárug Péter Farkas a Miskolci Egyetem adjunktusa, aki a 2000-es évek elejétől az országos politikában is aktív volt. Tevékenysége ebben az időszakban a MIÉP-hez kötődött, Csurka István pártelnök tanácsadója volt. Egy ideig a szintén a párthoz köthető Pannon Rádió műsorvezetője és hírszerkesztője volt, később pedig Kriza Ákos miskolci polgármester tanácsadója. Legutóbb a Partizán műsorában elemezte a jelenlegi politikai helyzetet.

A rendezvény másik vendége Fazekas Csaba, a Miskolc Egyetem docense lesz, aki tudományos kutatásokat végez Magyarország politika- és eszmetörténetéről a 19-20. században, különös tekintettel az egyháztörténetre. Munkásságát 2021-ben Miskolc város Herman Ottó-díjjal tüntette ki.

A beszélgetés során vendégeink segítségével megvizsgáljuk a jelenlegi politikai helyzetet: Magyar Péter színrelépését, a Fidesz – máskor profin működő – kommunikációjának problémáit, utánajárunk, hogy kinek milyen esélyei lehetnek az EP választásokon, és hogy mi következhet az eredményekből az ország jövőjére nézve.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben szeretne jelen lenni az eseményen, kérjük írjon nekünk egy elektronikus levelet az [email protected] címre, melynek tárgya Választások Miskolcon legyen, és tartalmazza az ön nevét, illetve azt, hogy hány fővel érkezik a rendezvényre!

Az esemény részleteit ide kattintva tekintheti meg.

A rendezvényt az Ökotárs Alapítvány és Mérték Médiaelemző Műhely támogatja. Az itt megjelenő vélemények azonban nem tükrözik a támogatók álláspontját.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek