Hivatalosan is bejelentette jelöltjét a Munkáspárt

Megosztás

Csütörtökön a párt elnöke, Thürmer Gyula miskolci látogatása során jelentette be a párt polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit. Így biztossá vált, hogy a munkáspárt idén is megpróbálkozik összegyűjteni a jelöltséghez szükséges ajánlásokat.

A Magyar Munkáspárt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei elnöksége és az országos vezetőség Fülöp József Istvánnét a vármegyei pártalapszervezetek elnökét indítja Miskolc városvezetőjének székéért a június kilencedikén tartandó önkormányzati választáson. 

Thürmer Gyula országos elnök hangsúlyozta, június kilencedikén felelős döntést hozunk arról, hogy kiket küldünk Miskolc önkormányzatába. A Munkáspárt részt vesz ebben a küzdelemben, mert a pártnak van mondanivalója az önkormányzatokról. Olyan polgármesterre van szükség, akivel a város lakói nap, mint nap találkozhatnak. Olyan vezetésre, amely nyitott, amelynek nincsenek titkai, amely a városban élő emberekért dolgozik. Ez érvényes az önkormányzati képviselőkre is – mondta. 

A polgármester jelölt azzal kezdte, hogy felsorolta a mögötte álló tizennyolc képviselőjelölt nevét, rövid bemutatással, méltatással.

A névsort már le is adta, szombaton kezdik az ajánlásgyűjtést. A polgármesteri pozícióért történő saját indulásával kapcsolatban a Minap.hu tudósítása szerint kiemelte: 

– Hitvallásom az, hogy a jót megtartom, a rosszat elhagyom, a jövőt felépítem. Vállalom, hogy megválasztásom esetén a polgármesteri fizetésemet nem veszem fel, illetve átadom egy létrehozandó alapítványnak, amely segíteni fogja a miskolci egészségügyet, oktatást, a közlekedést, a színházat, a városban élő művészeket, a fiatalokat, és minden mást ahol szükség van a támogatásra – fogalmazott Fülöp József Istvánné. A polgármester jelölt ezeken túl még számos egyéb célt is kitűzött maga elé, az energiatakarékosságtól a köz-illemhelyek működtetésén át a leromlott állapotú épületek, utak felújításáig, illetve a közbiztonság erősítésééig. Tovább bővítené a Salkaházi-programot, és zöld projekteket is meghirdetne, amelyekbe bevonná a lakosságot is. 

Mi már öt évvel ezelőtt is virágokat, fákat ültettünk több helyszínen. Felhívást intézek a polgármester jelölt társaimhoz, közös faültetésre. A feltételem annyi, hogy ne markológépek ássák ki az ültetőgödröket, hanem mindenki vegyen a kezébe ásót, kapát, gereblyét vagy locsolókannát, és magunk ássuk ki a gödröt a fánknak – tette közzé kihívását a Munkáspárt polgármester jelöltje, aki ki is jelölt egy lehetséges helyszínt, Komlóstetőn, az óvoda mögött. 

– Nekünk a hazánk és Miskolc jóléte, felemelkedése a legfontosabb. Szeretnék újra mosolygós, nyugodt embereket látni a városban. Világbékét és jó egészséget kívánok mindenkinek! – zárta beszédét Fülöp József Istvánné.

Korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk arról, hogy eddig milyen eredményekkel szerepelt a Munkáspárt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek