Bejelentette képviselőjelöltjeit Varga Andrea

Megosztás

Varga Andrea Klára, a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület miskolci polgármester-jelöltje mutatta be azt a 18 személyt, akiket a civil szervezet a Jobbik-Konzervatívokkal, a Momentummal, a Helyi Civilek Szövetségével és a Mindenki Magyarországa Közösséggel együtt indít el a 2024. június 9-i helyi önkormányzati választáson.

Sokszínű csapattal vág neki a Függetlenek SZIVE a helyi önkormányzati választásoknak 2024-ben. Varga Andrea Klára polgármester-jelölt mellett gyakorlott, tapasztalt városvezetők és civilek egyaránt felsorakoztak, hogy közösen folytassák az öt évvel ezelőtt megkezdett várospolitikai irányt.

A folytonosságot képviselik, hiszen az elmúlt esztendőkben megtanulták, hogyan kell a várost vezetni. Tudják, mit kívánnak a miskolciak, hol, hogyan kell változtatni és milyen jövőt képzelnek el maguk számára az itt élők.

A választási szövetséget ugyanakkor elmondásuk szerint a stabilitás is jellemzi, hiszen a Függetlenek SZIVE, a Jobbik-Konzervatívok, a Momentum, a Helyi Civilek Szövetsége és a Mindenki Magyarországa Közösség együttműködése erős, konfliktusoktól mentes. Számíthatnak egymásra, rájuk pedig a miskolciak.

Varga Andrea Klára azt is kihangsúlyozta, hogy a Függetlenek SZIVE és jelöltjeik számára a várospolitika mindig a pártpolitika felett áll. Bár csapatuk sokszínű, nem az számít, ki milyen színeket képvisel, hanem az, hogy számára egy még élhetőbb Miskolc legyen az első.

Miskolc Megyei Jogú Város mind a 18 választókerületében indít jelölteket a választási szövetség:

1.Badány Lajos
2.Cseléné Figula Edina
3.Máthé Botond
4.Borkuti László
5.Szarka Dénes
6.Barkasziné Leskó Gyöngyi
7.Csabalik Zsuzsanna
8.Pappné Bodolai Rita
9.Szegedi Judit
10.Szopkó Tibor
11.Erdei Sándor
12.Szűcs Tamás
13.Kondogogosz Konsztadinosz
14.Venczel Tibor
15.Vincze András
16.Papp Tamás
17.Horváth Rita
18.Kovács Imre

A polgármester-jelölt arra is kitért, minden segítségért hálásak, várják az önkéntesek csatlakozását. Megkereshetik a jelölteket személyesen, vagy a [email protected] e-mail címen keresztül tudnak csatlakozni.

Végezetül arra tért ki, hogy április 19-től kezdődően minden pénteken 14 és 18 óra között várják a miskolciakat a Szent István téren, hogy a városról kötetlenül beszélgessenek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek