Sima vereségnek tűnt egy félidő után, de végül a DVTK kis híján meglepte a Fradit

Megosztás

Végül pont nélkül maradt a DVTK, de ez sokkal jobban nézett ki most, mint az elmúlt hetekben.

Idegenben lépett pályára a Diósgyőr, a listavezető és címvédő Ferencváros otthonában és már az első percben hátrányba kerültünk. A Fradi gyorsan megduplázta előnyét, de végül a szépítés után kis híján egyenlíteni is sikerült. Kapufáig is jutott a DVTK, a bajnokság nagy esélyese viszont meg tudta őrizni egygólos előnyét a lefújásig. Pedig még a 90. perc után is volt egy hatalmas esélye a vendégeknek.

A végeredmény: FTC – DVTK: 2-1!

OTP Bank Liga 21. forduló

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 2-1 (2-0)

Budapest, Groupama Aréna, 9000 néző. Játékvezető: BERKE Balázs (KÓBOR Péter, VÍGH-TARSONYI Gergő).
FTC: DIBUSZ Dénes – BOTKA Endre, Myenty ABENA, Ibrahim CISSÉ, Eldar ĆIVIĆ – Stjepan LONČAR, Habib MAÏGA, Mohammad ABU FANI – Edgar SEVIKYAN, VARGA Barnabás, MARQUINHOS. Vezetőedző: Dejan STANKOVIĆ.
DVTK: Branislav DANILOVIĆ – BÉNYEI Ágoston, SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, BOKROS Szilárd, Bitok STEPHEN – HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, Rudi POŽEG VANCAŠ – Bright EDOMWONYI, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ. 

Csere: BÉNYEI Ágoston helyett Vladislav KLIMOVICH a 46., VARGA Barnabás helyett Kenan KODRO, Eldar ĆIVIĆ helyett Cristian RAMIREZ és Stjepan LONČAR helyett Mohamed Ali BEN ROMDHANE a 63., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett PERNAMBUCO, Bright EDOMWONYI helyett SZABÓ Levente és Edgar SEVIKYAN helyett Kristoffer ZACHARIASSEN a 74., Elton ACOLATSE helyett JUREK Gábor a 81., MARQUINHOS helyett Cebrail MAKRECKIS a 83. percben.
Sárga lap: Mohammad ABU FANI a 18., BÉNYEI Ágoston a 28., SZATMÁRI Csaba a 35., BOTKA Endre a 63., Bozhidar CHORBADZHIYSKI a 90+3. percben.
Gólszerző: VARGA Barnabás (1-0) az 1., Edgar SEVIKYAN (2-0) a 21., Rudi POŽEG VANCAŠ (2-1) az 56. percben.

(Forrás: DVTK.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek