Erdei Sándor döntést hozott a jövőjéről

Megosztás

Az igen aktív képviselő is különös helyzetbe került, amint Veres Pál bejelentette visszalépését a polgármesterjelöltségtől. Erdei Sándor viszont nem hagyja cserben a választóit és megméreti magát.

Egy igen hosszú bejegyzésben közölte döntését és az ehhez vezető útját Erdei Sándor Zsolt képviselő, aki 2019 óta tevékenykedik a miskolciakért. Erdei ezt írta a közösségi médiás felületén. “

Kedves Miskolciak! Támogatóim! Barátaim!

Az elmúlt héten, a kialakult politikai helyzet miatt sokat vívódtam, és gondolkodtam én is, mielőtt elhatározásra jutottam. Amióta 2019-től, Miskolcért dolgozom, számomra mindig a város érdeke volt az első, a városlakók boldogulása, a fejlődés volt számomra a legfontosabb!

A politikai ellenfeleim, elsősorban a fideszesek, a kezdetektől – már 2018-tól – sokszor intrikákkal, névazonos jelöltekkel, lejáratással, gyalázkodásokkal próbáltak meg ellehetetleníteni, de városunkhoz hűen idővel kellőképpen acélosodtam! Leperegnek rólam a negatív, érdemi javaslat, építő kritika nélküli indulatok is..

Sok cselszövést, hazugságot, önös politikai érdekek diktálta színlelt barátságot kellett elviselnem az elmúlt négy és fél évben nekem is. A jelenlegi politikai helyzet Miskolcon Veres Pál visszalépésével sajnos kaotikussá vált!

Véleményemet, miszerint Veres Pál volt (és jelenleg is Ő) minden idők egyik legjobb miskolci polgármestere, fenntartom..Én személy szerint nagyon sajnálom a döntését, és azokat is, akik a munkáját nehezítették, akadályozták, az indulása ellen lobbiztak, és így a város ellenében cselekedtek..Sokkal nehezebb csata vár ránk ezért két hónap múlva, június 9-én, mint ők gondolják..

A legfontosabb a hűség, és a becsület, a tenni akarás, csak így érdemes Miskolcot szolgálni! Úgy gondolom, hogy az elmúlt ciklusban, amit tudtam, és lehetőségem volt rá megtettem, Miskolcért, a Miskolciakért!

A megkezdett munkát folytatni kell! A közel öt éve belénk vetett bizalmat meg kell hálálni! Miskolc a szabadság egyik fő bástyája, és annak is kell maradnia! Elhatároztam ezért, hogy bárhogyan is, az engem támogatókat, és bennem bízó szavazópolgárokat, nem szabad cserben hagynom!

A 2024 június 9-i választáson ezért újra megmérettetem magam, és elindulok, Miskolc 11.számú választókerületében (jelenlegi 12.számú választókerületben) a Momentum, és Mindenki Magyarországa Mozgalom tagjaként, mint önkormányzati képviselőjelölt, és reményeim szerint tovább szolgálom a választókerületet, bárki is legyen az ellenfél, akár ellenséges, vagy legyen az „baráti”oldalról!

Nem a képviselői széket kérem, hanem a körzettel járó megoldandó feladatokat, amiket reményeim szerint a következő ciklusban el fogok tudni végezni.

Ennyivel tartozom a körzetemnek, amit nagyon megszerettem az elmúlt években, jó volt látni ahol sikerült fejlesztéseket eszközölni, és haladni, tenni valamit, akár ellenszélben is! Tudom,és látom, maradt még feladat bőven, de azon vagyok, és leszek, hogy ezek is megoldódjanak!

Kérem ezért a Bábonyibérc, Bodótető, és Győri kapu északi részének lakosságát, hogy június 9-én tiszteljen meg újra bizalmával, és szavazzon rám, Erdei Sándor Zsoltra, jelenlegi képviselőjére! Folytassuk együtt, Önökkel a megkezdett munkát!

Miskolc mindenek felett!” – zárta sorait a képviselő(jelölt). Már a kampányképét is bemutatta Erdei a közösségi médiában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek