Új növényeket és fákat szerzett körzetébe Erdei Sándor, valamint tűzifát a legszegényebb rész számára

Megosztás

Előbbiek a választókörzet kinézetének szépítését szolgálják, a tűzifa pedig azt, hogy a Bábonyibérc-Újtelep közösségi házában ne fagyoskodjanak az idejárók, leginkább a gyermekek. Egy jobb kályhára azonban még mindig szükség lenne.

Erdei erről saját közösségi oldalán számolt be az elmúlt napokban.

“Képviselői keretem terhére rendeltem levendulákat, rózsákat, és fákat választókörzetem különböző pontjaira, mely ma kiültetésre került, így szépítve a kerület részeit, és a lakótelepi területen is összefüggő levendulasorokat alkotva illatoznak majd ezek a pompás növények. A lakosság kérésére fenyőfa is került elültetésre az Árok utcán, melyet később a közösség karácsonyfaként szeretne csodálni. Az öntözés, gondozás folyamatos lesz, köszönet a munkáért a Városgazda hathatós segítségéért. Virágozzon szép városunk!”

A másik ügy már kicsit bonyolultabb, de itt is biztató eredményeket sikerült felmutatni.

“Körzetem legszegényebb részére, Bábonyibérc-Újtelepre sikerült ma az Újtelepi Közösségi ház számára tűzifát szerezni, hogy a rászoruló gyermekek is tudjanak a hideg, téli időszakban is részt venni a korrepetálásokon, közösségi programokon, ünnepségeken!

Egy régi, rosszabb kályhát sikerült tavaly szereznem nekik, mely sajnos nem a legjobban működik, így ha esetleg valakinek van Miskolc közelében egy megunt, már nem használt kályha, tűzhely, vagy kandalló, azt megköszönjük, a szegény gyermekek nevében! Fő segítőm, Képes Norbert szociális koordinátort lehet elérni, aki valamilyen formába tudna a rászorulókon segíteni, és minden adományt nagyon köszönünk! Norbert száma: 70-953-6605″

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek