Egy igazán hasznos videó: így közlekedhetünk jelenleg a Harsányi úti felüljáró lezárásánál

Megosztás

A helyiek így is tartanak a hétfő reggeltől, mivel vasárnap délelőtt is elképesztően nagy dugó alakult ki a helyszínen, ez hétköznap reggel csúcsidőben biztosan nem lesz kisebb. De szerencsére a Mályi Madármentő Állomás szakembere bemutatta, hogy kell most kerülni a közlekedőknek.

Két évvel ezelőtt történt egy baleset a Harsányi úti felüljárón, egyik sávja azóta is le van zárva. Mivel az építmény súlyos károkat szenvedett, kijavítani nem lehet, csak átépíteni. Pár nappal ezelőtt, április 5-én elkezdődtek a korábban súlyosan megrongálódott 3-as főút feletti Harsányi felüljáró átépítési munkálatai Miskolc déli határában.

Lehoczky Krisztián a közösségi médiában tette közkinccsé a lezárás óta a helyszínen kevésbé járatosak számára, hogyan is zajlik jelenleg a közlekedés. A napokban ugyanis megkezdődött a Harsányi úti felüljáró javítása, emiatt forgalomelterelés és -változás lépett életbe. Így néz ki a közlekedés most.

Azt is megtudhattuk, hogy a második lépcsőben hamarosan a Miskolcról Mályi felé tartó forgalmat a kis szervizútra terelik a bal oldalon. Volt, aki figyelmeztetett, hogy vasárnap reggel 10-kor a Skodáig ért a sor. Ez nagyjából előrevetíti, hogy mire számítsunk a hétköznapok reggeli és délutáni csúcsidejében. Nem lesz egyszerű időszak, mert az illetékesek korábbi nyilatkozata alapján a munkálatok több hónapot vesznek majd igénybe. (Borítókép: Minap.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek