Húz a turizmus, Miskolc teljesen megtelt a húsvéti hosszú hétvégén

Megosztás

A tapolcai fürdők és Lillafüred voltak a legfőbb húzóerők, óriási tömegek látogattak el Miskolcra az utóbbi napokban, ez a szállodákon is meglátszott, kitehették a megtelt táblát.

Rendkívül népszerűnek bizonyult az idelátogatók körében az idén újonnan megnyitott miskolctapolcai Csónakázó-tó. Az elmúlt években átépített őspark miliője mellett a kora nyárias időjárás is garantálta a kellemes hangulatot – adta hírül a Minap.
 
Tíz-tíz vadonatúj csónak és vízi bicikli várta a városrészbe ellátogatókat – tudta meg a Miskolc Televízió a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetőjétől. Judit Németh stábunknak elmondta: a hosszúhétvége olyannyira jól sikerült, hogy az eszközök száma a megmutatkozó igény alatt maradt.

Mint azt hangsúlyozta: amint az időjárás a hét eleji hidegfront továbbállásával kedvezőbbre fordul, a szolgáltatás újra elérhetővé válik – mindennap 11-től 18 óráig. Hozzátette: az egyik csónakot esküvők, családi ünnepek és egyéb rendezvények alkalmából kollégáival a kívánalmaknak megfelelően tudják feldíszíteni. 

Németh Judit elárulta: a Barlangfürdőben időszakos le kellett engedniük a rácsot, ami azt jelentette, hogy több órán keresztül teltházzal üzemeltek az elmúlt napokban. Ám nem csupán a 750 fő befogadására alkalmas létesítményben hemzsegtek a fürdőzők – az Ellipsum Élmény és Strandfürdő is rengetegen fordultak meg, ahol gyermekfoglalkozások, tojásfestés és „nyuszifitnesz” mozgatta át kicsiket és nagyokat.

A Hotel Palota Lillafüred is közel teltházas napokon van túl. Darab Dóra front office és értékesítési vezető számolt be a helyi televíziónak arról, milyen élménydús programokkal készültek vendégeiknek: gasztronómiai rendezvények, barlanglátogatás, kisvonatozás, pisztrángozás, libegő- és állatkert-látogatás volt terítéken. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek