Janiczak Dávid egy remek, lokálpatrióta civil csapattal karöltve jelentkezik szolgálatra Ózdon

Megosztás

Közeledünk az önkormányzati választásokhoz, az ózdi polgármester is bemutatta régi-új csapatát.

A részletekről Janiczak Dávid maga számolt be a közösségi médiában.

“BEMUTATTAM AZ ÓZDIAKÉRT ÉS ÓZDÉRT EGYESÜLET FÜGGETLEN KÉPVISELŐ-JELÖLTJEIT” – kezdte a képviselőjelöltek bemutatását a polgármester(-jelölt).

Egy régi-új csapatot szerveztek ózdi lokálpatrióta civilekből. Olyan civilekből akik szeretnek tenni városunkért, mindig itt éltek és itt is képzelik el jövőjüket. Ugyanazokat a járdákat és utakat járják mint mindenki más, és tetteiket a jobbító szándék vezérli. Alapelveit magukénak tudják így a város lakosságát szolgálva, velük együttműködve, tanácsaikat követve, kéréseiket teljesítve, bármikor elérhetőként szeretnének területi képviselőként az Ózdiakért és Ózdért dolgozni!

Lássuk ki is az a 10 ózdi ember aki ezen szolgálatra jelentkezett! Ismerjék meg őket, Janiczak pedig arra kéri a lakosságot, támogassák jelöltjeit a június 9-i önkormányzati választáson.

1️⃣ (Dél-városközpont, Cipó, Meggyes) – ZSUPONYÓ ANETT

Több mint 9 éve a terület képviselője, civil foglalkozását tekintve védőnő, és felkérésemre társadalmi megbízatású alpolgármester immár több mint két éve. Jellemzi a harcias kiállás választói és területe mellett, mindig mindent elér és megvalósít amire kérik és amit eltervez a lakosság érdekében.

2️⃣ (Észak-városközpont, Ráctag térsége) – CSÁK LÁSZLÓ

Tűzoltó, autóbuszvezető, futballista, apuka, példamutató családi életet él, és elkötelezett Ózd, az ózdiak mellett. A közélet mindig is érdekelte, véleményét ha kell sarkalatosan kifejezi, határozott elképzelései vannak területe képviseletéről, az ott élők környezetének fejlesztéséről.

3️⃣ (Béke Telep, Szabolcs köz térsége) – ANGYAL BÉLA

Nagyszerű családapa, társasház kezelő, telefonja egyfolytában csöng, és azt mindig fel is veszi, a rá bízott ügyeket intézi, legyen társasházi vagy területi. 5 éve a terület képviselője, nem csalódhattak benne, rengeteg fejlesztést végrehajtott és papírra vetett tervei most is az asztalt nyomják, lesz mit megvalósítania ha újra bizalmat kap!

4️⃣ (Dél-bolyok, Újváros Tér térsége) – IFJ. ZUBOR LÁSZLÓ

Két diplomás családapa, az Új város téren töltötte élete nagy részét, ismeri az embereket, ismeri a területet, és bátran áll a lakosság szolgálatába, friss erővel, eltökélten várja a lakosok megbízását, hogy érdekükben dolgozhasson a következő 5 évben!

5️⃣ (Szentsimon, Észak-bolyok, Március 15 út térsége) – KELLÓNÉ MEZŐTÚRI MÁRTA

A kedves, jó indulatú, mindenkivel jót akaró, ugyanakkor elhatározott és minden lehetőséget megmozgató tevékenysége több jelentős eredményt hozott az elmúlt 5 évben, nem csak a körzete de a bizottsági elnöki mivoltából eredően a sport területén is. Nevéhez fűződik, hogy egy maga lobbizott ki jelentős állami támogatást az uszoda nyitva tartásának költségeit fedezendő. A területén bárki bármivel fordult hozzá, ő megoldotta, szerényen, csendesen, a választóit jó szívvel szolgálva!

6️⃣ (Susa, Uraj, Petőfi út, Szenna) – CSÁK ÁRPÁD

Csendes, határozott nagypapa. Munkásságát nem veri nagy dobra, a híresztelés helyett az eredményekben hisz. A körzetén működő közösségek támogatása elsődleges számára, az utak, árkok rendbetételére különös hangsúlyt fektetett, idén például az ő kezdeményezésére fog további több száz méteren új aszfaltot kapni a Damjanich út, valamint a Szenna patak medrének rendezése és a Petőfi úti ároksor felújítása is elkezdődik.

7️⃣ (Velence, Kőalja, Tábla) – RÁCZ MIHÁLY

Volt tűzoltó, fuvaros, a Táp termény bolt létrehozója, erdőbirtokossági elnök, keresztény konzervatív értékrendet vall és követ. Lokálpatriótaként régóta figyeli a közéletet, elhatározta, hogy mostantól alakítani is szeretné, hiszen Tábla képviselete több mint egy évtizede hiányzik a városból. Rengeteg megoldandó feladat vár rá, ha a lakosság bizalmat szavaz neki körzetében, ő készen várja a kihívást!

8️⃣ (Várkony, Center, Bánszállás) – VARGA ÉVA

Édesanya és már nagymama is, bútorbolt tulajdonos, de ami fontosabb, hogy tősgyökeres várkonyi, és közösségi szemléletű. A Katolikus Karitasz tagjaként jól ismeri a rászorulók problémáit, nehézségeit és segít is rajtuk. Lelkiismeretes képviseletet szeretne megteremteni a sajóvárkonyi körzetben, ahol rengeteg feladat várja megválasztása után. Bátran ajánlom aktív, pörgős, tenniakaró egyénisége miatt. Nála a megértés és a tenniakarás kéz a kézben jár.

9️⃣ (Falu térsége) – KOÓS ANDRÁS

A Falu térsége a legfontosabb számára. Több megkeresést kaptam tőle már ebben a ciklusban is, ötletei javaslatai már-már képviselői jelleggel jöttek tőle. Szívén viseli az itt élők és a térség sorsát, felkérésemre elvállalta, hogy nem kívülállóként, hanem megválasztott képviselőként, több jogkörrel és több lehetőséggel fogja szolgálni a körzet lakosságát amennyiben az ő bizalmukat is elnyeri. Az enyémet régóta magáénak tudhatja, bízom benne, hogy a választók is így fogják érezni!

🔟(Hódoscsépány, Somsály) – DULAI TAMÁS

Életét hódoscsépányiként éli születése óta. Látta a körzet változásait, jót s rosszat egyaránt. Az emberekkel ápolt szoros és jó kapcsolata révén érzi a térség rezdüléseit, igényeit, tudja miken kell változtatni a jövőben. Ő is vállalta a kihívást, a kampány csak pár hónap, de az utána következő 5 év az amire igazi elhivatottságot vállalt, és elhatározta, hogy minden erejével, tapasztalatával kapcsolatával azon lesz, hogy a Somsály-Hódoscsépány körzetében élők mindennapjait megkönnyítse a területen végzett munkájával.

“Ezen nagyszerű emberekből sikerült egy olyan civil csapatot szervezni akik bátran állnak városunk nem kis kihívásai elé, és velem együtt azon leszünk, hogy továbbra is szívből képviseljük az Ózdiak és Ózd érdekét!

Mert csak így lehet, összefogva az Ózdiakért és Ózdért, hiszen Ózdon itthon vagyunk!” – tette hozzá Janiczak Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek