Hollósy és Bajusz megnézték a totálisan szemetes Hejő patakmedret, aztán távoztak – Frissítve

Megosztás

Megállapították, hogy milyen sok illegális hulladékot helyeztek el a patak közvetlen közelében, de a fotón és a tényközlésen kívül semmi más nem történt.

Elképesztően elkeserítő látvány egy ilyen szinten szétszemetelt patakmeder, sajnos ez BAZ megyében a legkevésbé sem egyedi látvány, így Miskolcon sem. Hollósy András képviselő saját közösségi oldalán rögzítette a szomorú tény. “Ezt érdemli a Hejő patak medre? Bejárást kezdeményeztünk Bajusz Gábor képviselőtársammal és a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetőjével az illegális hulladéklerakások kapcsán” – írta a Miskolctapolcánál, a Hejő patak medrénél tapasztaltakat Hollósy.

Ami kicsit sajnálatos, hogy a bejárástól és a fényképkészítéstől önmagában még nem oldódik meg ott a helyzet, erről azonban már nem szól a fáma, hogy bármennyit is elszállítottak volna onnan a keddi nap folyamán.

A képviselő egyébként igencsak aktív a közösségi médiában, az utóbbi hónapokban a roncsautók elszállításáért tett lépéseknél tett közzé többször is remek, minden alkalommal pózolós képeket, de előfordult, hogy Bajusz képviselő úrral szemetet szedtek, aminél szintén észlelhető volt néhány megmosolyogtató részlet.

Frissítés (2024.03.20.)

A cikk helyreigazítását kérte Hollósy András, mivel a Hejó patak medrével kapcsolatban több kezdeményezése is van, melyekről ide kattintva olvashat bővebben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek