Egészséges halételek az irodában és a rendezvényeken

Megosztás

Az egészséges, omega-zsírsavakban gazdag halételek eléggé megosztóak, vannak, akik szeretik és gyakran fogyasztják, és vannak, akik még a szagát sem szeretik, így a különféle rendezvényeken ritkán kerülnek az asztalra.

Ezek az élelmiszerek rendkívül kényesek, hamar megromlanak, viszont füstölt, illetve konzerv változatban hidegtálakra, szendvicsekbe biztonságosak és nagyszerűek lehetnek. A halételek fogyasztásában nem állunk előkelő helyen, pedig a folyóink, tavaink bőségesen ellátnak minket különböző halakkal, és ma már friss és fagyasztott tengeri halakhoz is egyszerűen hozzájuthatunk.

Sokféleképpen elkészíthetőek, jótékony hatásaik miatt érdemes megbarátkozni velük és rendszeresen beiktatni az étrendünkbe. Az Ordit.hu irodai bekészítéseinek is részét képezik, céges rendezvényeken is helyet kaphatnak a tálcákon, tányérokon, lássuk, milyen lehetőségek vannak!

Megosztó finomságok

Sokakban visszatetszést kelt a halételek jellegzetes szaga, ezért az összejöveteleken általában mellőzik a halas és tenger gyümölcseivel készült fogásokat, pedig az egyik legegészségesebb alternatívát kínálják a vegyes táplálkozást folytatók számára. Az ünnepi asztalon sok családban helyet kap évente egyszer a halászlé, a rántott ponty, de a mindennapokban alig fogyasztjuk, pedig változatosan és ízletesen készíthetők.

A tengeri finomságok kuriózumot jelentenek, így ha lehetőségük adódik, sokan kóstolják meg őket. Nagyszerű alkalom lehet erre egy családi, baráti vagy céges rendezvény, ahol a hidegtálakon is megjelenhetnek a halételek.

Nagyszerű krémek készíthetők halakból, így a sajátos szag is mérsékelhető, a füstölt pisztráng és lazac pedig kifejezetten divatos és mutatós feltét lehet szendvicseken. Főételként is igazi különlegesség a különböző módokon elkészített hal, polip vagy más ínyencség.

Prémium hidegtálak hallal

A vállalati rendezvényeken lenyűgözheted a vendégeket, ha a megszokott szárnyas-, sertés- és marhahússal készült ételek mellett halas finomságokat is kínálsz. A magyaros ízvilágnak megfelelően összeállított tálakon marinált pontyot, füstölt pisztrángot találhatsz a halkrémek mellett, a tengeri finomságok száma pedig szinte végtelen, szardínia, makréla, tintahal, lazac, tilápia, tőkehalmáj, kaviár, garnéla, homár szerepelhet.

Ízletesen, változatosan készíthetők el, kulináris élményt kínálnak, hidegen vagy melegen, egészben vagy darabolva. Magas tápértékkel rendelkeznek, ásványi anyagokban, vitaminokban és a telítetlen zsírsavakban gazdagok, egészségesek.

Haltálak minden rendezvényre

Az édesvízi vagy tengeri halakkal és más finomságokkal készített hidegtálak tökéletesek kis- és nagylétszámú esküvőkre, születésnapi partikra, vállalati rendezvényekre.

Igazi műalkotások, egyedi kreációk születhetnek halakkal és kagylókkal, amelyek látványosságnak sem utolsók, de izgalmas ízkombinációk révén valódi ínyencségnek is számítanak, amelyek emelhetik az esemény színvonalát.

Kapcsolódó cikkek