A tavasz tökéletes időszak az új promóciókra, kampányokra

Megosztás

Amelyekhez ráadásul elengedhetetlenek a reklámajándékok. A jó idő beköszöntével megkezdődik a csapatépítők, sportnapok, szabadidős programok szezonja. Ez tökéletes lehetőség arra, hogy ajándékcsomagokkal lepjük meg az ügyfeleket, de a dolgozókról, munkatársakról sem szabad megfeledkezni.

Céges ajándékcsomag a kollégáknak

A Zefi Reklámajándék termékei között mindent megtalálhatunk ahhoz, hogy egy igazán hatásos promóciós kampányt indítsunk akár a munkatársakat megcélozva. Lassan már beköszönt a tavasz, a nappalok egyre hosszabbak, és a szabadban is sokkal több időt lehet tölteni anélkül, hogy dideregni, fázni kellene.

Visszatérhetünk a kertbe, közelednek a családi programok, a sütögetések és baráti összejövetelek. A promóciós kampányok során a legtöbb cég az ügyfelekre koncentrál a nagyobb bevétel reményében, de a saját dolgozókat sem szabad elfelejteni.

Egy-egy jól összeállított ajándékcsomag segítségével növelhetjük a morált, a lojalitást, és a munka is sokkal hatékonyabban fog történni. A tavasz erre tökéletes alkalmat ad, mivel számtalan olyan eszköz közül válogathatunk, amelyeket kifejezetten ebben az időszakban lehet használni.

Gondolunk itt például egy kertészkészletre, mivel a jó idő visszatérésével mindenki próbál minél több időt a kertben tölteni, hogy rendbehozza a növényeket, új virágágyásokat telepítsen, alakítson ki.

Különösen ajánlott egy ilyet az ajándékcsomagba helyezni, ha tudjuk, hogy a kollégák szeretnek kertészkedni. Ez pedig csak egy példa volt a több ezer elérhető eszköz és kiegészítő közül. A karácsony mellett a tavasz az az időszak, ami a legaktívabb lehet ajándékozás szempontjából. Közeleg a húsvét, van, aki már a majálist szervezi, és a céges rendezvények (sportnapok, kitelepülések, családi napok, csapatépítők) is sűrűsödni fognak.

Mégis mi kerüljön még az ajándékcsomagba?

Ez az egyik legnagyobb kérdés, amire meg kell találni a választ a tervezés során. Általában két út közül lehet választani: vagy minden egyes munkatárs ugyanazt a csomagot kapja, így gyorsabban megoldható a beszerzés, mivel nagy mennyiségben kell ugyanazokat a termékeket beszerezni, vagy mindenkinek egyedi ajándékcsomagot állítunk össze.

Utóbbi sokkal hatékonyabb, nagyobb hatást lehet vele elérni, viszont több időt igényel a tervezés, a megrendelés. Arany középút is létezik, ami annyit jelent, hogy mindenkinek belerakunk a csomagba egy-egy egyedi, személyre szóló üzenetet, ajándéktárgyat.

Kezdődik a tavasz

Az ajándékcsomagokat bármikor átadhatjuk, de általában érdemes valamilyen különleges alkalomhoz, eseményhez kötni. Ilyen például egy csapatépítő, sportnap, céges családi nap, de egy negyedéves értékelő is megfelel a célra. A lényeg az, hogy senkit ne hagyjunk ki a sorból. Egy ajándékcsomag megadhatja a szükséges lökést akár egész évre.

Kapcsolódó cikkek