Ózd és egyedülálló, 3 milliárd forintos fejlesztései

Megosztás

Energiahatékonyság a BAZ megyei városban. Elképesztő, de ebben a témakörben Ózd minden egyes benyújtott pályázata nyertes lett. Íme a részletek.

Hamarosan új, energiahatékony köntösbe kerül a nappali melegedő. A jó hírekről Janiczak Dávid polgármester számolt be a közösségi médiában.

“A leginkább rászorulók is megérdemlik a modern körülményeket! Tető szigetelés, cserepeslemez héjazat, falak szigetelése, napelemek, mozgáskorlátozott parkoló és illemhely, akadálymentesítés, rácsok javítása, elektromos hálózat teljes cseréje kezdődik meg a következő héten! Az épületen a nyílászárók már korábban ki lettek cserélve, a többi fejlesztés pedig most fogja biztosítani az energetikai hatékonyságot, és a megújult, modern, rendezett külsőt.

Tegnap történt meg a munkaterület átadása a kivitelező részére, ahol személyes bejártuk és megbeszéltük a fejlesztés, felújítás lépéseit. ígérete szerint a következő héten nagy erőkkel vég bele a munkába.

A lehetőséget és a forrást az elnyert TOP PLUSZ pályázat biztosítja, vissza nem térítendő uniós támogatás formájában. Talán még emlékeznek, két évvel ezelőtt hirdették ki az eredményeket és Ózd városa valamennyi beadott pályázata nyertes lett, ennek köszönhetően több mint 3 milliárd Ft-ot sikerült a városba irányítani a kiírt fejlesztésekre” – részletezte Janiczak Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek