Szörnyű részletek derültek ki a borsodi vonat ütközőjén utazó és onnan leeső férfi tragédiájáról – videó

Megosztás

Már megtudhattuk, hogy nem brahiból mászott fel két fiatal az InterCity vonat hátsó ütközőjére, ugyanakkor gyors döntésük egyikük halálához vezetett és teljesen banális okból történt. Ennyi múlik egy emberélet.

Nem szeretnénk tippeket adni, de ha a 25-tel vánszorgó Bzmot motorvonatok hátsó ütközőjén utazna valaki, az bár tilos lenne, szinte semmi veszélyt nem jelentene, ha valaki jó kondiban van, akár még futni is tudna ilyen tempóval viszonylag könnyedén. De egy százzal robogó InterCity szerelvény ütközőjén felettébb életveszélyes, ahogy ezt a hét közepén történt borsodi halálos baleset is igazolta.

Eleinte nem lehetett tudni, miért szállt fel valaki az utasfülke helyett a hátsó ütközőkre, ráadásul rögtön ketten, most viszont már fény derült a borzalmas részletekre. Az Rtl.hu ment jobban utána a tragédiának, amelynek során a vonat ütközőjén utazott két férfi, majd egyikük leesett és meghalt Borsodban kedd este. A Budapestről Kassára tartó Intercityről szálltak le dohányozni Halmajnál.

A szerelvény azonban váratlanul, a szokottnál korábban elindult, így ők már nem tudták kinyitni az ajtót. A vonat utolsó kocsijának hátuljára kapaszkodtak fel. Egy utas kiszúrta őket, de nem tudták időben megállítani a 100 km/órával száguldó vonatot. Az 57 éves férfi nem élte túl a zuhanást, azonnal meghalt. Híradónk úgy tudja, a fiatalabb utas, egy 30 év körüli férfi nem sérült meg. Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek