Rendkívüli felelőtlenség: halálos baleset történt a Hernád-Zemplén IC egyik utasával

Megosztás

Elképesztő már az alapgondolat is, az eddigi információk szerint Halmajnál felkapaszkodott két ember az utolsó kocsi hátsó ütközőjére, majd egyikük nagy sebességnél leesett onnan és szörnyethalt. Döbbenet a köbön.

A Mávinformtól értesült a Borsod24 szerkesztősége a rendkívül felelőtlen szerencsétlenségről.

Kedd este a Budapestről Kassára tartó Hernád-Zemplén IC (IC 186) utolsó kocsijának hátsó ütközőjére feltehetően Halmaj állomáson felkapaszkodott két ember. Egy szemtanú bejelentésére a vasúttársaság forgalomirányítása intézkedett a vonat azonnali megállítására, a szerelvény Csobád és Ináncs között állt meg, de addigra az egyik személy a nagy sebességgel haladó vonatról leesett és a balesetben meghalt.

A helyszínelés befejezéséig – várhatóan késő estig- Halmaj és Forró-Encs között között pótlóbuszok közlekednek. A balesetben érintett IC utasait Ináncstól pótlóbusz szállítja tovább.

A vasúttársaság ezúton is felhívja a figyelmet, hogy a vasút veszélyes üzem, az utasok a járműveken és az állomásokon is kizárólag az utasforgalmi területeken tartózkodhatnak. A vonatok tetejére vagy más alkatrészeire felmászni életveszélyes és tilos! Szinte hihetetlen, hogy ilyen durván kockára tették életüket a potyautasok és ennek eredménye lett a halálos baleset.

A helyszínelőknek is sok erőt kívánunk a következő órákra-napokra-hetekre.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek