Döbbenetes, ismét szöges virsliket szórtak szét Miskolcon, de Kazincbarcikán is van gond

Megosztás

Hihetetlen rosszindulat kell hogy vezérelje az elkövetőket, hogy így próbálják meg eltenni láb alól a gyanútlan ebeket. Néhány héttel ezelőtt már beszámoltunk hasonlóról, most ismét aktuális a “szöges virsli” probléma. Vigyázzunk kedvenceinkre.

Anita figyelmeztette az olvasókat, hogy a Népkertben és a Vörösmarty utcán szöggel átszúrt virsliket dobáltak szét, ezért mindenki nagyon vigyázzon kutyusára.

Alig telt el két-három hét azóta, hogy a Borsod24 beszámolt egy ehhez kísértetiesen hasonló esetről, akkor egy kicsit arrébb történt meg, hogy ismeretlenek nyilvánvaló gyilkolási szándékkal teleszórták a kutyák sétáltatóútvonalát szöges virslikkel, amiket ha bármelyik eb is elfogyasztana, szinte bizonyosan belepusztulna.

A korábbi ügyben figyelmeztetést közlő Virág azt gyanítja, akár ugyanaz a személy (vagy személyek) is lehet az elkövető, aki két és fél hete Diósgyőrben szórta szét így “meglepetéseit”. Ám azt is megtudhattuk nem sokkal később, hogy Kazincbarcikán a rendőrség közelében ugyanez történt, szöggel átszúrt, a kutyák számára halálos virsli- és kolbászdarabokat szórtak szét a városban.

A Diósgyőri Polgárőr Egyesület is értesült már a veszélyről és már szerda este tüzetesen átvizsgálták a népszerű kutyafuttató és -sétáltató helyeket, minimálisra csökkentve a kockázatot.

Forrás: Stumpf Anita, Facebook

Kapcsolódó cikkek