Bélyeget bocsátott ki a Posta az 50 éves Edda Művek tiszteletére

Megosztás

Megalakulásának 50. évfordulóját ünnepli idén az együttes és ezt a Magyar Posta is igyekezett megörökíteni. Sose feledjük, ha valaki a “jó” oldalon áll, bármi lehetséges.

Az Edda megalakulásának 50. évfordulója alkalmából bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta, ezzel tisztelegve az együttes pályafutása előtt. Ez óriási öröm a zenekar frontembere, Pataky Attila számára, mert még a szerelmi életében is fontos szerepet játszott a posta, ugyanis annak idején számtalan kézzel írott levelet küldött a szívéhez közel álló hölgyeknek.

– Az általános iskolában volt egy kétlapos füzetem, abba gyűjtöttem a bélyegeket, amiket később pénzre tudtam váltani – emlékezett vissza a rocker, aki rendkívül hálás azért, hogy már öt évtizede töretlen népszerűségnek örvend az Edda. Ami persze jórészt annak is köszönhető, hogy az idő múlásával nem csappant az együttes tagjainak lelkesedése – írta a Blikk.hu.

– Voltak, akik azt jósolták, hogy ötven felett majd belefáradunk a koncertezésbe. Hatalmasat tévedtek, ugyanis az idő múlásával csak tudatosabbak lettünk, és ma már pontosan tudjuk, mekkora lehetőség, hogy azok lehetünk, akik vagyunk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek