Ötven év: fél évszázad után ismét ugyanazon a miskolci helyen adott koncertet az Edda

Megosztás

Szombat este, pontosan ugyanazon a helyen lépett fel Pataky Attila és az Edda, ahonnan 1974-ben elindultak a hírnév felé vezető hosszú úton. Ötven éve lépett először színpadra Pataky és az Edda Művek.

Számtalan alkalommal visszatértek már a zenészek Miskolcra az elmúlt években is, de az 50. évforduló alkalmából az egykori Boci Bárban (a mai Rockwell klubban) léptek fel a zenészek. Fergeteges lett a buli, természetesen teltház előtt.

Vissza a városba, vissza Miskolcra – adta ki a jelszót az Edda 2024-ben. Nem véletlenül, hiszen a kultikus banda 50 évvel ezelőtt, 1974-ben innen indult el, itt állt először színpadra Pataky Attila az Edda énekeseként.

Különleges időutazásra invitálták tehát a rajongóikat, és az invit nem is maradt válasz nélkül: teljesen megtelt szombat este az egykori Boci bár. Egy elvarázsolt estet kaptak a résztvevők – amit akár a tévé képernyői előtt is újra átélhetünk: a Miskolc Televízió újrainduló zenei magazinja, a Basszuskulcs forgatott a buliban. Hétfőn, a Híradó után, 18:25-től interjúkkal jelentkeznek. Forrás: Minap.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek