Sűrű tavaszi hetek várnak a DVTK-ra – mutatjuk a csapat menetrendjét

Megosztás

Sűrű hetek várnak a DVTK-ra a tavaszi idényben, hiszen a csapat még a Magyar Kupában is versenyben van a a bajnokság mellett. Ebből kifolyólag bőven lesz lehetőségünk szurkolni a csapatnak.

Előző héten számoltunk be arról, hogy a DVTK sima győzelmet aratott a Magyar Kupában, így sikeresen a következő fordulóba jutottak. Emiatt további kupa mérkőzések is várnak a csapatra a tavaszi idényben. Ráadásul a bajnokságban is sűrűsödnek a mérkőzések, hiszen áprilisban pótolják az elhalasztott FTC-DVTK mérkőzést.

Március 9-én lesz a következő mérkőzése a DVTK-nak, ami azonnal egy borsodi rangadó lesz, hiszen a Mezőkövesd otthonába látogat a miskolci együttes. Következő héten, március 16-án itthon fogadja a Paksot a DVTK.

A kupában aratott győzelmet követően ismét a Zalaegerszeggel fog összecsapni a Diósgyőr március 30-án, majd a következő időszakban kétszer is találkozik a DVTK a Ferencvárossal. Először hazai pályán, április 3-án Magyar kupa mérkőzésen fogadja a fővárosi együttest a DVTK, majd április 10-én a bajnoki összecsapást játszanak az FTC otthonában. A két rangadó között még a Kisvárdával is összecsap április 6-án a miskolci együttes, szintén hazai pályán.

A részletes menetrendet itt tekinthetik meg.:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek