Sima győzelmet aratott a DVTK a kupában, megtartottuk hétvégi formánkat

Megosztás

Már a hetedik percben vezetést szerzett a Diósgyőr, amelyet a szünetig háromgólosra sikerült hizlalni. Bár a ZTE szépített a második félidőben, a DVTK továbbjutása nem forgott veszélyben egy percig sem.

A 7. percben Gera megszerezte a vezetést, amit már a 13. percben sikerült megdupláznunk. A második félidőben kissé takaréklángra állt vissza a csapat, de a nagy előny tudatában ezt meg is tehette. A 75. percben sikerült végképp bebiztosítani a hazai győzelmet, de néhány perccel később az Egerszeg azért még kozmetikázni tudott egy tizenegyesgóllal.

Ezzel a hétvégi 4:0-s győzelem után ismét sikerült négy gólt szerezve győznie a DVTK-nak.

MOL MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
DIÓSGYŐRI VTK–ZALAEGERSZEGI TE FC 4–2
Diósgyőr, DVTK Stadion, 3456 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Georgiou Theodoros, Horváth Róbert)
DVTK: Odincov – Gera D., Szatmári, Lund, Stephen – Feuillassier (Pernambuco, 68.), Holdampf, Popadiuc (Vallejo, 61.)  Jurek (Bényei, 61.), Szabó L. (Edomwonyi, 61.), Pozeg Vancas. Vezetőedző: Vladimir Radenkovic
ZTE: Dombó –  Lesjak (Mim, a szünetben), Várkonyi, Csóka – Sajbán (Bedi, 75.), Kovács B. (Szankovics, a szünetben), Hadida, Medgyes S. –  Spoljaric (Croizet, 57.), Vogyicska B. – Németh D. (Gruber, a szünetben). Vezetőedző: Márton Gábor
Gólszerző: Gera D. (7.), Pozeg Vancas (13.), Szabó L. (45+2.), Edomwonyi (75.), ill. Sajbán (54.), Croizet (83. –11-esből)

(Dvtk.eu és Nemzetisport.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek