Bővítenék a miskolci Salkaházi-programot

Megosztás

A tavalyi évben Veres Pál már némileg átalakította a támogatást és javaslatára megemelték a jogosultaknak járó pénzösszeget. Most egészen más téren tervezik bővíteni a programot.

A korábbi évekhez képest még népszerűbbek a Salkaházi Sára Program, jelen esetben a Salkaházi Plusz Program keretében szervezett kulturális események. A Szépkorúak filmklubja például különösen vonzó a nyugdíjasok számára, ami talán annak is köszönhető, hogy a műsorra tűzött filmek széleskörű érdeklődésre tartanak számot. A résztvevő idősek benyomásairól sikerült többet megtudnia a Minap.hu-nak.  

A mozi egy sikertörténet. Nagyon szeretik az idősek, ezért szeretnénk továbbvinni. Továbbá színházlátogatást is kínálunk. Május végén A csárdáskirálynőt lehet majd megtekinteni a Miskolci Nemzeti Színházban – mondta Szegedi Judit, a szervező Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány elnöke és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetségének leendő elnöke.

Megosztotta azt is, hogy a visszajelzéseket, ötleteket mindig meghallgatja és személyes tart kapcsolatot a közönséggel. Ezek alapján szűrte le, hogy batyus bálokra is vágyódnának a nyugdíjasok és szívesen meghallgatnának operett gálákat. Úgyhogy fontolóra veszik, hogy ezeket is beveszik a műsorba. További részletek a Minap cikkében olvashatók.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek