Piros lappal és öngóllal segített a Fehérvár, győzött a DVTK

Megosztás

A remek őszi kezdés után egyre lejjebb csúszott a Diósgyőr a tabellán, nagyon ráfért már a győzelem a nemrég edzőváltáson átesett miskolci gárdára. A Fehérvár nagyon korán emberhátrányba került, amit két perccel később (egy öngóllal ugyan) gyorsan ki is használt a DVTK. A hajrában még hármat berámolt a Diósgyőr.

A 72. percig úgy tűnt, hogy a 18. percben szerzett öngóllal nyer majd a DVTK, ám ekkor sikerült másodszor is betalálnunk. A hajrára teljesen szétesett a Fehérvár és végül 4:0-s kiütés lett a vége.

A mérkőzés egyik érdekessége, hogy végül a debütáló Szabó Levente duplázni tudott, így alakult ki a 4-0-s végeredmény.

OTP Bank Liga 22. forduló

Diósgyőri VTK – Fehérvár FC 4-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 5164 néző. Játékvezető: Pintér Csaba (Vígh-Tarsonyi Gergő, Huszár Balázs).
DVTK: Artem ODYNTSOV – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Bitok STEPHEN – BÉNYEI Ágoston, HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO – JUREK Gábor, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
FEHÉRVÁR FC: TÓTH Balázs – BESE Barnabás, Nikola SERAFIMOV, SPANDLER Csaba, GERGÉNYI Bence, SCHÖN Szabolcs – Tobias CHRISTENSEN, SIGÉR Dávid, CSONGVAI Áron – Nejc GRADIŠAR, Nikolás STEFANELLI. Vezetőedző: Bartosz GRZELAK.

Csere: BÉNYEI Ágoston helyett Francisco FEUILLASSIER és JUREK Gábor helyett PERNAMBUCO a 63.  SIGÉR Dávid helyett Rúben PINTO, Nicolás STEFANELLI helyett TÓTH Tamás és SCHÖN Szabolcs helyett KATONA Mátyás a 64., Alexander VALLEJO helyett Vladislav KLIMOVICH és Bright EDOMWONYI helyett SZABÓ Levente a 71., BESE Barnabás helyett Mario SIMUȚ és Nejc GRADIŠAR helyett Mamoudou KARAMOKO a 80., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Argyris KAMPETSIS a 90. percben.
Sárga lap: BÉNYEI Ágoston a 3., JUREK Gábor a 37. percben.
Piros lap: CSONGVAI Áron a 16. percben.
Gólszerző: GERGÉNYI Bence (1-0, öngól) a 18., Francisco FEUILLASSIER (2-0) a 69., SZABÓ Levente (3-0, 11-esből) a 87. , SZABÓ Levente (4-0) a 89. percben.

(Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek