Óriási buli volt péntek este Kazincbarcikán – képek

Megosztás

Hetven éves a BAZ megyei város, az egész éves ünneplést pedig egy nagyszabású duplakoncert indította pénteken. A hangulat egészen fergetegesre sikeredett.

Sűrű tömeg gyűlt össze a Fő téri színpad előtt február 23-án délután, majd további koncentrikus körökben gyűrűztek az együtt ünneplők egészen az Egressy útig. Kazincbarcika még a tél végén, várossá nyilvánításának hónapjában — nyári koncertélményeket idézően — ünnepelte meg szintet lépésének 70. évfordulóját. 

A születésnapi alkalom egyébként csak a kezdet volt, hiszen gyakorlatilag születésévet ünnepel idén a város. A Kazincbarcika 70 égisze alatt a Dzsudló és Lil Frakk dupla koncert, majd az azt követő tűzijáték csak a programsorozat első eseménye volt. A nyitány elsősorban a fiataloknak kedvezett, ám a következő színpadi duó már szélesebb korosztályt szólít majd meg.

Lil Frakk és Dzsudló nézőterének frontját leginkább fiatalok töltötték meg, akik együtt énekelték a dalszövegrészleteket. Hátrébb pedig kisgyerekes családok, középkorúak vagy épp idősebbek is kíváncsian figyelték, miért rajong a kazincbarcikai ifjúság. 

Dzsudló a színpadon kifejezte a kötődését a környékhez, elárulva, hogy nem messze nevelkedett és nagyon is fenn volt a mentális térképén Kazincbarcika. Azt is megtudtuk és üdvrivalgással meg is ünnepeltük, hogy városunkban kezdte meg 2024-es koncertévadját a fiatal pop/trap előadó. 

Az este végére játékosan feltettük a tűzkoronát az égre. A felragyogó tűzijáték, a szívükben színekkel élő kazincbarcikaiknak régi kedvence, így káprázatos fényzuhatag tette még emlékezetesebbé a péntek esti bulit.

Íme néhány kép a hangulatról. Forrás és képek: Kolorline.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek