Ismét néhány kiváló parkolás Miskolcról, nemcsak BMW-s alkotott nagyot

Megosztás

A lakótelepek környékén bizony egyre nagyobb a probléma, hogy túl kevés a parkolóhely, sok az autó. Egy BMW-s megmutatta parkolási tudását, de egy áruházi helyszínen más márka sofőrje is nagyot villantott.

Attila tette közkinccsé napokkal ezelőtt egy BMW-s csodaszép mutatványát a lakótelepi parkolóhelyen. Illetve rögtön kettőn egyszerre. A posztoló szerint ilyen egy parkolókirály. Helyszín Miskolc, Dél Kilián, EU-s játszótér előtt. “A Sakkszövetség kabalája lesz” – fogalmazott Attila. Többen is észrevették, hogy érdekesen vetül az árnyék a szabálytalanul álló BMW körül, mintha egy szívecske lenne, így rögtön párhuzamot is vontak, hogy biztosan a Valentin-napra szeretett volna meglepetést okozni, azért állt meg így.

Ám nem ő volt az egyetlen, akinek nem igazán sikerült a KRESZ szabályai szerint a megállás. Ez a piros gépkocsi a Pennynél állt meg igen érdekesen, mert bár szélességében ő megérezte a határokat, hosszúságban azonban két helyet foglalt el. Igaz, ez inkább tűnik tévedésnek, mint szándékos elfoglalásnak.

Lenne még hova fejlődnünk közlekedési kultúrában, beleértve a parkolást is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek