Beomlott a Tokaj és Bodrogkeresztúr közötti kerékpárút, szétesett, mint az M30-as – videó

Megosztás

Nem elég, hogy néhány nappal ezelőtt megtudhattuk, hogy a nagyjából 180 milliárd forintért épített autópálya-szakasz alig több, mint két évvel az átadása után olyan szinten megcsúszott, hogy szétmállik a burkolat és balesetveszélyes. Bár még mindig semmi ahhoz képest, hogy a nemrég átadott kerékpárút pedig beleomlott a Bodrogba.

A szakemberek attól tartanak, hogy ez csak egy hosszabb negatív folyamat első állomása, már a közút egyik felét is le kellett zárni, jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nagyon nem jönnek össze mostanában ezek az út- és kerékpárút-építések, néhány napja ugyanis az M30-ast kellett lezárni teljes szélességében és fél éven át zárva is marad, annyira tönkrement alig két év alatt a sztráda, vissza kell térni az alapokhoz és ott javítani.

Beomlott a kerékpárút egy szakasza Tokaj és Bodrogkeresztúr között, ami akadályozza a kerékpárosok és a gépjárművek zavartalan haladását. A jelenleg használhatatlan szakasz a már korábban, a kerékpárút mentén megcsúszott rézsű okán zuhanhatott a Bodrogba. Egészen biztos, hogy ez még egy hosszan elhúzódó folyamat lesz, de addig próbálják legalább félpályán biztosítani a járművek haladását. Jelenleg az út kerékpárút felőli oldala van lezárva, és a forgalmat jelzőlámpa irányítja. A jelenlegi állapotokról a Globo Televízió egy videót is készített.

No Title

Beomlott a kerékpárút egy szakasza Tokaj és Bodrogkeresztúr között, ami akadályozza a kerékpárosok és a gépjárművek zavartalan haladását. A jelenleg használhatatlan szakasz a már korábban, a kerékpárút mentén megcsúszott rézsű okán zuhanhatott a Bodrogba. Egészen biztos, hogy ez még egy hosszan elhúzódó folyamat lesz, de addig próbálják legalább félpályán biztosítani a járművek haladását.

Félő, hogy itt még nem is áll meg az összeomlási folyamat és hamarosan a közút másik sávját is kénytelenek lesznek lezárni. Egyelőre ez az ideiglenes megoldás.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek