Döbbenetes: közel húsz parkoló autót tett tönkre Miskolcon a fiatal, elképesztő indokból

Megosztás

Először csak nyolc gépkocsiról derült ki, hogy a 21 éves fiatal szándékosan kárt okozott bennük, mert irigy volt másokra, hogy mennyi pénzük van. Aztán kiderült, hogy tizenkilenc az a nyolc. Hihetetlen rosszindulatú világban élünk.

Az egyik legnagyobb baj, hogy egyre több hasonló ügyre derül fény, amikor a károkozás egy sima örömszerzés az elkövető számára.

Rongálás és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves helybeli lakossal szemben. A fiatalember 2022. július 4-én egy miskolci parkolóházban nyolc kocsit rongált meg, melyek során leginkább visszapillantó tükröket tört le. A rendőrségre érkezett bejelentés után a férfit a járőrök még a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a garázda rongálót gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során az elkövető elmondta, felidegesítette magát a parkolóban, hogy egyeseknek mennyi pénzük van, hogy ilyen drága autókat tudnak vásárolni.

A nyomozók az eljárás során azt is megállapították, hogy a fiatalember számláján további 11 rendbeli autórongálás van, melyeket 2022. május 15-e előtt követett el Miskolc belvárosában.

A Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – számolt be róla a Police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek