A DVTK szurkolói különleges képpel fogadták az újpestieket a rangadó előtt

Megosztás

A két klub között egészen mély gyökerei vannak a rivalizálásnak, ami időnként ilyen képekben is megnyilvánul. Ám a műalkotás igen rosszul öregedett azzal a tudattal, hogy az Újpest Diósgyőrben nyerni tudott, így ők nevettek a végén.

Az 1910.hu szurkolói oldal így várta az újpestiek vendégjátékát másfél héttel ezelőtt. A kép (nem meglepő módon) a szokásos lila majmozós sértegetést tartalmazza, de a tulajdonosváltás okozta változást is kidomborították az alkotók, mert megjelenik az új főszponzor, a MOL. Ezzel valóban nem maradt olyan patinás klub az első osztályban, amely ne lenne közvetlenül is a NER-hez köthető.

Ezzel a különleges képpel hangolt még a rangadó előtt a DVTK fanatikusok egy csoportja. A mérkőzés azonban keserű pirula lett, az Újpest ugyanis nyerni tudott Diósgyőrben 2:1 arányban.

A hozzászólók ezt szóvá is tették. Többek között abban, hogy december 10-e óta nem hagyta el győztesen a pályát a Diósgyőr, azóta kilenc tétmeccsen maradt nyeretlen és a tabellán is egyre lejjebb csúszik. A kommentelők Diósgyőr-szurkolók. “Először nem sz*pni kéne, utána fikázni! Ezzel a szeméttel egyenesen kiesünk, aztán lehet majd mással foglalkozni.” “Ettől még nem leszünk jobbak sajnos.”

Ellentétben a másik oldal nagyon is örült, a Boon például lehozta Curtis ünneplését a lelátón, a zenész azóta Orbán Viktor évértékelőjén is megjelent és pózolt, miközben előtte nap a pedofíliaellenes tüntetésen való részvételét visszamondta.

A Diósgyőr hullámvölgye pedig kezd igen hosszúra nyúlni, ideje lenne gyűjtögetni a pontokat, ha nem akarunk bajba kerülni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek