Alsózsolca: Mindenki egyöntetűen ugyanazt mondja, nem kell ez a beruházás, senki sem akarja, kivéve Csöbör Katalint

Megosztás

Az újabb fórumon színtiszta szakmai vélemények hangzottak el, politika nélkül. Ez az akkumulátor-üzem nagyon nem szabadna, hogy itt épüljön meg, Alsózsolcán. De Csöbör Katalin továbbra sem ellenzi, szinte már csak ő.

A kedd esti alsózsolcai fórum margójára.

Egy teljesen korrekt, jól összerakott és moderált fórum volt, ahol felszólaltak többen a képviselő testületből, nagyon jó előadások voltak a felkért lakosoktól és a zöld egyesülettől, szót kaptak a lakosok, és sokan felszólaltak, és mindenki egyöntetűen ugyanazt mondta el végül, hogy nem kell ez a beruházás, senki sem akarja, kivéve Csöbör Katalint, aki még mindig nem mondta ki hogy ellenzi ezt a veszélyes hulladéklerakót és próbálta altatni a lakosságot, hogy nincs ügy,és aki utána nézhetne a dolgoknak,mert olyan nincs, hogy “csak környezetvédelmi hatásvizsgálatot kértek”.

Ezt nem kéri az ember, egy ilyen akku bontó esetén kötelező eljárások vannak, hogy engedélye legyen a cégnek. Ráadásul Csöbör Katalin azt is mondta, hogy nem tudja mi a célja a rendezvénynek. A rendezvény célja az volt, hogy senki sem ülhet nyugodtan otthon, mert továbbra is az a cél, hogy megakadályozzuk, hogy ez az akku bontó Alsózsolcán legyen.

A következő nagyobb eseményt az Alsózsolcáért Környezetvédelmi Egyesület szervezi, 2023.10.21-én egy Lámpás Felvonás a lakóhely megóvása érdekében. Én örülök, hogy azt látom megvan az összefogás a lakosság részéről és teljes az összhang a képviselőtestület részéről, akik folyamatosan hangoztatták, hogy nem akarják ezt a veszélyes hulladék feldolgozót és remélem ez az összefogás és elhatározás végig ki fog tartani.

További részletek IDE KATTINTVA olvashatók Tocsev János Miklóstól.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek