Az encsi rendőrök elkaptak egy fiatalt, aki behatolt egy házba, de “csak ott akart aludni”

Megosztás

Bár a tulajdonos egyszer már elzavarta nem sokkal korábban, akkor még a nyitott házba ment be a hívatlan vendég. Aztán ismét visszatért, de ekkor már erőszakkal hatolt be. Vesztére.

Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapitányság egy 27 éves alsóvadászi férfival szemben. Az elkövető 2023. február 17-én este bement egy léhi családi ház nyitott ajtaján. Amikor a tulajdonos ezt észlelte, többször is fel kellett szólítania a hívatlan látogatót, hogy hagyja el az ingatlant, aminek a férfi végül eleget tett. Kis idő elteltével azonban visszatért, és a lakás egyik redőnyét, illetve ablakát akarta befeszíteni, de ekkor már az értesített és kiérkező rendőrök elfogták, illetve előállították az encsi kapitányságra.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy Rásonysápberencsre szeretett volna menni az egyik barátnőjéhez, de eltévedt, és Léhen kötött ki, így jutott el az általa ismeretlen sértett házához. Mivel ittas volt, gondolta, ott alszik, de a tulajdonos nem engedte meg neki, ennek ellenére megpróbált ott maradni, és az ablakon ismét bejutni – írta a Police.hu.

Tanulság: ne hagyjuk nyitva ingatlanjaink ajtaját, mert bármikor találkozhatunk ilyen hívatlan vendéggel.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek