Külföldön a címoldalon cikkeznek Vascsák Kittiről, a szép miskolci modellről

Megosztás

Aki egyébként a civil életben nem is kedveli a túl sok sminket és azzal is kilóg a tömegből, hogy szeret főzni, nem szállt el magától. Ő maga már meg is lepődött azon, hogy egyáltalán még írnak róla. A tudást fontosabbnak tartja a szépségnél, pedig mindkét téren nagyon jól áll.

Korábban több nemzetközi szépségversenyt is megnyert, de most egy ideje szünetelteti a modellkedést, tanulmányai miatt. A Miskolci Egyetemen is tanul, szeret jókat enni, de felkészülési időszakban tartja a formáját.

Egy amerikai, interneten megjelenő magazin Magyarország legszebb hölgyeit szemlézte nemrégiben, és a listán szerepel a szépségkirálynő címmel is rendelkező miskolci Vascsák Kitti fotója, ráadásul a címoldalon. A fiatal lány meglepődött azon, hogy még írnak róla, hiszen jó pár hónapja nem vesz részt sem a magyar, sem a nemzetközi szervezésű szépségversenyeken. Olyan hölgyek mellett említették a nevét, mint a világhírű modell, Palvin Barbara vagy a szintén szépségkirálynő Gelencsér Tímea.

Egyszerre végzi a Miskolci Egyetemet és a Károli Gáspár Egyetemet, előbbin anglisztikát tanul, amely bölcsész diplomával végződik, az utóbbin pedig jogi asszisztens képzésre jár. – A szépség múlandó, a tudás pedig megmarad – vallja Vascsák Kitti, aki a Minap.hu érdeklődésére hozzáteszi: otthon is azt látta, hogy a tanulás fontos, előre viszi az embert az életben. Az angol nyelvvel sok helyen el lehet helyezkedni, a jog pedig nagyon érdekli.

18 évesen a Miss Hungary-n indult el, amit meg is nyert, majd ugyanebben az évben az Albániában megrendezett Miss Summer World-ön is részt vett, ahol szintén első helyezést ért el. – A szépségversenyeken a kedvesség és egy szép mosoly is sokat jelenthet a pontozáskor, ami a modellversenyeken viszont egyáltalán nem követelmény – tudhattuk meg. – Amikor külföldön került fel a korona a fejemre, az hatalmas dicsőség volt, mert kislány korom óta ezt akartam elérni – hangsúlyozta Kitti.

A lány a hétköznapokban egyáltalán nem híve a sok és feltűnő sminknek, jobban szereti a természetes megjelenést. Persze a versenyekre és fotózásokra erős, kontúros, úgynevezett színpadi smink készül, amivel a lányok szépségét akarják még jobban hangsúlyozni.

Habár most a tanulásra koncentrál, azért tervezi, hogy elindul még szépségversenyeken, hiszen folyamatosan keresik a szervezők, leginkább külföldről. A miskolci lány hobbija a főzés, van szakács és cukrász végzettsége, szeret is enni finomakat, de azért számon tartja a kalóriákat és edz, hogy tudja tartani a formáját. – Persze a hétköznapokban nem kell olyan szigorú étrendet tartanom, mint egy felkészülési időszakban, de odafigyelek arra, mit eszek és mennyit – mondta Vascsák Kitti.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek