Fordulat a miskolci szépségkirálynő megerőszakolásának ügyében, elkaphatják az elkövetőt

Megosztás

Hosszú időn át úgy nézett ki, következmények nélkül marad Vascsák Kitti buliban történt bedrogozása és megerőszakolása, ám most váratlanul új fejlemények történtek az ügyben. A rendőrség hajtóvadászatot indított a feltételezett tettes ellen, aki végül 1,5 évvel az eset után mégis a hatóságok kezére kerülhet.

Vascsák Kitti szépségkirálynő először beszélt nemrég a nagy nyilvánosság előtt arról, hogy másfél éve erőszak áldozata lett egy miskolci szórakozóhelyen. A támadó ellen most hajtóvadászatot indított a rendőrség, fantomkép is készült.

A Blikk cikkét szemlézve a Bors azt írja, bár többször is lezárták az ügyet, az ügyészség októberben hatályon kívül helyezte a megszüntetést, és újraindult a nyomozás.

Most pedig megjelent egy felhívás a police.hu-n, amely 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki információkat ad az erőszak elkövetőjéről.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen 2019. április 19-én az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi erőszakkal közösült egy bódult állapotban lévő nővel. A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült – olvasható a police.hu-n.

A gyönyörű lányt bedrogozták és megerőszakolták egy miskolci buliban – most fordulat állt be az ügyben

Nagyon örülök, hogy másfél évnyi harc után végre a hatóság is komolyan veszi a lányom ügyét, és fontos lépésre szánták el magukat ezzel a díjkitűzéssel. Egy dolog bánt, hogy a felhívásból nem mindenki számára derül ki egyértelműen, melyik bűncselekményről van szó. Azt is fontos leszögezni, hogy Kitti még kiskorú volt, amikor ezeket a borzalmakat tették vele. – mondta el a Blikk-nek Kitti édesanyja, Vascsákné Szkiba Zita.

Boon.hu

Kapcsolódó cikkek