A szélvihar miatt könnyen alakulhat ki balesetveszélyes helyzet a letört faágak miatt BAZ megyében

Megosztás

A 26-os főút felett egy vastag fa egyik nagy ága igencsak veszélyesen elvált a törzstől, ugyanakkor nem esett le. Egy nagyobb szélroham azonban bármikor az úton közlekedő járművekre vetheti.

Fontos lenne gallyazni a túlzottan ágas-bogas fákat, különösen forgalmas főutak felett, ahogy a MÁV is megúszhatna jó néhány felsővezeték-szakadást ugyanezzel. Most a 26-os főútról kaphattunk jelentést Tündétől.

Vadna előtt Kazincbarcika felől látható ez a nem túl barátságos kép. A fotózó hölgy figyelmeztetett, hogy az ág már letört, csak még beakadt a többibe. Ha ez ráesik egy autóra, nagy baleset és jobb esetben anyagi kár, rosszabb esetben súlyos sérülés, netán halál is lehet belőle. Reméljük, ezt már a közútkezelő is észrevette és minél előbb orvosolják ezt a balesetveszélyes helyzetet.

Ráadásul a következő napokban továbbra is erős szél várható, jó lenne, ha nem várnák meg az illetékesek, ameddig tényleg le nem esik onnan az a hatalmas ág. És valószínűleg még több hasonlót is találhatnak, napok óta tart a rendkívül erős szél.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek