Meglepő adat, telt ház volt a szálláshelyeken Borsodban

Megosztás

Az év végi időszakban a borsodi térség szállodáinak a jelentős része telt házzal üzemelt, úgy tűnik tehát, hogy egyre többekben merül fel az igény, hogy az ünnepeket az otthonuktól távol, minőségi módon töltsék el szeretteik társaságában.

A Boon összefoglalója szerint ebben a tekintetben remekül teljesítettek a Borsod megyei szállodák és panziók. Bágyi Péter, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Osztályának elnöke szerint a térség szállodáinak többsége telt házas év végi időszakot tudhatott magáénak, sőt, voltak vendégek újév után is.

Hozzá kell tenni azonban, hogy az ünnepeket követő januári hónap gyengébb, hiszen az azt megelőző hetekben az emberek általában jobban kiköltekeznek. Ilyenkor a fellendülés általában a húsvéti, tavaszi idővel kezdődik.

„Ilyenkor nagyon jó előfoglalási kedvezményekkel kedveskednek a szállásadók, illetve kiemelten kedvezően foglalható ilyenkor szállás. Mindenkinek javasoljuk, akinek van kedve, hogy nézze meg a helyek kínálatait, és különösen jó áron lehet elmenni egypár napra kikapcsolódni, wellnessezni, túrázni” – tette hozzá Bágyi.

Arra biztatják a hosszú hétvégékre, vagy néhány napos pihenésre készülőket, hogy minél hamarabb tervezzék meg a programot és foglaljanak előre szállást.

Kép: booking.com

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek