A Roma Önkormányzat értékteremtésre használja a közmunka programot Ózd érdekében

Megosztás

A roma közmunkások a várost segítik hasznos eszközökkel, például utcabútorokkal, szeméttárolókkal, virágládákkal. Az eredmény önmagáért beszél.

Ózdon a közmunka programnak értelme és haszna is van, ennek részleteit osztotta meg közösségi oldalán Janiczak Dávid polgármester, aki maga is nagyon büszke az elért eredményekre. “EGYRE MUTATÓSABB, EGYRE MINŐSÉGIBB TERMÉKEK

Az Ózdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat értékteremtésre használja a közmunka programot a város érdekében. Évek óta készítenek fa utcabútorokat, és szemmel láthatóan egyre jobb, precízebb és mutatósabb kivitelben. A szeméttárolókra és virágládákra nagyon sok helyen mutatkozik igény, a képviselők rendre adják le megrendeléseiket Váradi József elnök úrnak. Legutóbb Kellóné Mezőtúri Márta, és Zsuponyó Anett képviselő asszonyok körzeteiben lettek kihelyezve.

Gratulálok és köszönöm a közterületek támogatását ezekkel a hasznos eszközökkel!” – tette hozzá Janiczak Dávid, aki néhány képet is mellékelt, hogy mindenki láthassa a valóban minőségi eredményeket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek