A BAZ megyei közútra ömlött vízátfolyás lefagyott, hatalmas baleset lett a vége

Megosztás

Régen jött már ilyen gyorsan önmagát beteljesítő jóslat. A közösségi médiában figyelmeztetett egy férfi, hogy az adott útszakaszon komoly lefagyás alakult ki egy kanyarban, mindenki óvatosan közlekedjen. Nem így tettek, nem sokkal később máris óriási baleset történt pontosan ott.

És pontosan amiatt a lefagyott vízátfolyás miatt, ahogyan azt Tamás előre jelezte is és próbált fotóval figyelmeztetni mindenkit, aki arra (Rudabánya és Ormosbánya között) közlekedik a 26-os főúton. A csattanás még szombaton történt, nem sokkal a fiatalember jószándékú figyelmeztetése után. De mások is érzékelték, hogy veszélyes a kanyar, nyolcvannal is alig maradt az úton az autó. “Rudabánya és Ormosbánya közötti szakaszon a vízátfolyás ráfagyott az úttestre. Ami éjszaka okozhat némi meglepetést. A többi helyen szép tiszta és száraz az út” – írta még Tamás. Hát okozott is meglepetést.

A forgalom is jó időre megbénult az adott útszakaszon. “A korábban posztolt vízátfolyásnál baleset, tetőn egy autó (Rudabánya-Ormosbánya között) most érkezik ki a tűzoltó!” – írta Szabolcs. Mentőautót is küldtek a helyszínre, valamint azt is megtudhattuk, hogy lezárták az utat mindkét irányból, ameddig a mentési és helyszínelési munkálatok véget nem értek.

Érdemes figyelni a hasonló figyelmeztetéseket, mert adott esetben egy balesetet úszhatunk meg vele.

A baleset után közvetlenül

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek