“Hoztunk valamit magunkból” – Grecsó Krisztián és Beck Zoltán közös estje Miskolcon

Megosztás

Beck Zoli, a 30Y frontembere és Grecsó Krisztián, az egyik legnépszerűbb magyar író „Hoztunk valamit magunkból” címmel időutazós, zenés irodalmi pódiumestet készített, és ezúttal a miskolci Művészetek Házában hallgathatjuk és láthatjuk őket.

A Covid néhány hónap leforgása alatt sok mindent megváltoztatott az életünkben és néhányan arról számoltak be, hogy sokkal kreatívabbak lettek a csend időszakában. A Hoztunk magunkból valamit előadás darabjai is ebben a koronavírussal. aggodalommal és nem várt szabadidővel terhes időszakban születettek. Grecsó és Beck nem voltak teljesen ismeretlenek egymás számára, sőt már tíz évvel ezelőtt zenéltek együtt a Rájátszás című produkcióban.

Grecsó Krisztián versei és az alternatív hangzású 30Y muzsikái, illetve szövegei végül egy albumban, majd egy egész estés előadásban nyerték el új formájukat. Saját műsorokkal járják az országot és február 28-án ellátogatnak a borsodi megyeszékhelyre is.

“Zenész és költő folytonos párbeszéde rímel a másikra, így a két életmű bizonyos pontokon szépen összefonódik és megszólítják egymást. Izgalmas és pezsgő szövetet alkotnak ők ketten, amelyben a teremtés fontos mozgatórugó.” – így írt a WMN a páros tavalyi lemezbemutatójáról, amit azóta minden bizonnyal még több érzés és hangulat járt át,

Kihagyhatatlan februári programnak ígérkezik, bővebb információ és jegyvásárlás ide kattintva lehetséges.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek