Nyomjuk meg, még egyetlen napig szavazhatunk a miskolci adventi villamosra

Megosztás

Január másodikán véget ér a szavazás lehetősége, még kihasználhatjuk az utolsó órákat. Vajon ismét sikerül elhódítanunk a legszebb adventi járműnek kijáró elsőséget?

Hetedik alkalommal hirdette meg az MHD86 nevű cseh portál nemzetközi versenyét, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Ahogyan az ismert, a megmérettetésen az elmúlt hat évben a miskolci szerelvény győzött, a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt. és Miskolc város nem kis örömére.

Az MVK Facebook-posztja szerint az idei szavazáson nyolc ország huszonnyolc villamosa versenyez az Európa legszebb adventi villamosa címért.

Szavazni a www.mhd86.cz portálon lehet, az oldal alján Miskolcot kell bejelölni, ezután – a korábbi évekkel ellentétben – e-mail-címet szükséges megadni, valamint, hogy feliratkozunk-e az oldal hírlevelére (ano=igen, ne=nem). Végezetül a „Hlasujte” (Küldés) gombra kattintva szavazhatunk.

Fontos, hogy még az első években a cseh portál mutatta a szavazatok aktuális állását, ezt két éve már nem teszik, csupán a végeredményt fogják közzétenni. Szavazni 2024. január 2-ig lehet. Idén teljesen megújult belsővel ejtett rabul mindenkit a miskolci adventi villamos, így egyáltalán nem esélytelen az újabb győzelemre, pláne, hogy idén szó szerint világszerte jó hírnévre tett szert szerelvényünk, a csodájára járnak külföldön is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek