Szilveszter napján fogtak el Miskolcon két körözött bűnözőt a rendőrök, a bulizás azonban nyugodt volt

Megosztás

Rendkívül kirívó események nem zavarták meg a szilveszteri ünnepléseket megyeszékhelyünkön, napközben egy baleset, egy ittas vezetés és az említett elfogások említhetők meg negatívumként.

A Police.hu közlése szerint, Magyarország területén a 2023. december 31-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 100 személyt fogott el, közülük 18 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 50 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 116 embert állítottak elő, köztük 49 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 85 esetben történt.

Miskolcon a délután folyamán történt egy anyagikáros autóbaleset, egy másik járművezetőtől ittas vezetés miatt elvették a jogosítványt, és két személyt körözés alapján elfogtak és előállítottak a rendőrök. Ezeken kívül említésre méltó esemény nem történt – tudatta a rendőrség szóvivője hétfő reggel, erről a Minap számolt be. (A borítókép illusztráció, egy másik elfogásnál készült)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek