Miskolci OTP-ügyfél? Akkor ennek nagyon nem fog örülni

Megosztás

Már nemcsak a postákat szüntetik meg megyeszékhelyünkön, hanem az OTP-fiókokat is? Helyesebben fogalmazva “összevonják” egyiket a másikkal. A végeredmény ugyanaz, lehet fél órát tömegközlekedni, hogy egyáltalán eljussunk a bankunkhoz ügyintézésre.

Nem nagyon verték eddig nagydobra, de jobb ha tudjuk, hogy a Győri kapunál található OTP fiókot a bank összevonja az onnan sokkal messzebb található Uitz Béla utcaival. Bár azt írja a közlemény, hogy “a hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében”, kevésbé hisszük, hogy ezzel mi járunk jobban, ha 25-30 percet kell utazni (jó esetben!) ahhoz Miskolcon belül tömegközlekedéssel, hogy a legközelebbi OTP fiókot elérjük…, ez nem segíti a hatékonyságot az ügyfélkiszolgálás terén.

Sokkal inkább pénzügyi megfontolásokból. De ennek nemcsak a bezárandó (elnézést, az összevonandó fiókok közül az, amelyik már nem fogad ügyfeleket) fiókba járók látják kárát, hanem az Uitz utcaiba járó ügyfelek is, hiszen jóval többen özönlenek hirtelen ugyanabba a fiókba, kényszerűségből. A részleteket Csongornak köszönhetjük, sajnálattal kell tudomásul vennünk, hogy a bank így döntött, tehát innentől így lesz.

“Ez azt jelenti, hogy a Győri kapuból nézve tömegközlekedéssel minimum 20-30 perc szükséges ahhoz, hogy egy OTP fiókot megközelítsünk!

Ehhez még hozzájön, hogy milyen a miskolci tömegközlekedés, ezért ez a döntés mondhatni bosszantó!” – írta Csongor a képhez. Állítólag az ATM-pénzkiadó automata egy ideig még megmarad a helyén, utána valahova épületen kívülre helyezik, de erről még hivatalos megerősítés nincs.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek