Változik a villamosközlekedés a Régiségvásár idején

Megosztás

December 3-án vasárnap ismét régiségvásárt tartanak Miskolcon, emiatt pedig ismét változik a villamosközlekedés is a városban. Vasárnap 07:00 – 15:00 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvarról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

  • a Tiszai pályaudvaron az 1-es autóbuszok indulóhelyén,
  • a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamosmegállóhelyeken,
  • a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 36, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
  • a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
  • a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

Nem ez lesz az egyetlen változás a villamosközlekedésben. December 3-án lesz az első adventi vasárnap, így ezen a napon indul útjára a megújult adventi villamos is. Az ünnepi szerelvény pontos menetrendjéről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Októberben egyébként szerkesztőségünk is ott volt a Régiségvásáron és igyekeztünk is kihasználni a lehetőséget, hogy olvasóinkkal találkozzunk és beszélgessünk. Erről ebben a cikkünkben olvashat részletesen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek