Megint: most a DVTK stadionnál ütközött egy autós a villamossal

Megosztás

Megint meglepett egy közlekedőt a “láthatatlan” miskolci villamos, már számolni sem lehet, hányadik baleset a városban, amikor a villamost valaki nem veszi észre.

Ezzel pedig 19 balesetmentes nap után újra nullázódik a számláló. https://villamosbalesetekmiskolcon.hydroxy.hu/
Ezen azokat a napokat számlálják, amennyi azóta telt el, hogy utoljára valaki a miskolci villamossal ütközött. Most ismét nulla lett a számlálón.

Megint egy villamosbaleset, a nagyon sokadik Miskolcon idén. Egy fehér Toyota személygépkocsi bal oldala koccant a villamos jobb oldalával, emiatt természetesen áll a villamosközlekedés és dugókra is számítsunk. A képek forrása: Miskolc és Én Facebook-csoport. (A borítókép illusztráció)

“Igaz zöld fehér, kb 30m hosszú több tonnás jármű még kötött pályás is. Nem lehet észrevenni? Igaz sok kocsin a visszapillantó csak dísz rajtuk.” “Lassan páncélosakat kell a villamosokból csinálni!” “Sose jön jókor, de most ugyebár jönne hazafele a nép melóból…egy ilyen kretén miatt hányan szívnak” – írják a hozzászólók.

Érthetetlen, hogy idén miért ugrott meg ennyire a miskolci villamosbalesetek száma, amelyeknél minden egyes esetben az autós volt a hibás, köztük egyszer egy rendőrautó is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek