Ha nem látnánk, nem hinnénk el: b*zizós táblával léptek fel a gyorshajtók ellen

Megosztás

A kistelepülés határában nem éppen szépirodalmi stílusban közölték az autósokkal, mit gondolnak a gyorshajtókról, mindezt egy hatalmas molinón kifeszítve. Az önkormányzat először nem is nagyon foglalkozott az üggyel.

El se hinnénk, ha nem látnánk: tényleg kiraktak egy b*zizós táblát Pogány falu határába, ami nem túl kedvesen küldi el a gyorshajtókat melegebb éghajlatra – számolt be róla a 74nullanulla.hu.

A dél baranyai Pogány település határában jelent meg egy felirat, ami sajátságos módon igyekszik elriasztani a gyorshajtás elkövetésétől: a túl gyorsan közlekedőket pejoratív módon bélyegzik meg nemi irányultságuk tekintetében.

Cenzúrázatlan felirattal üzentek

Juhász Zoltán polgármester elmondta, nem tudják, ki tehette ki a molinót, ugyanakkor nem is terveznek nyomozni utána, mivel „más dolguk is van” – írja a megyei hírportál.

A polgármester azt is elmondta, hogy a faluban valójában nincs átmenő forgalom, így a kiírás a helyieknek szólhat.

Juhász elismerte, hogy a probléma valós, ugyanakkor az önkormányzat nem fogalmazhat ilyen stílusban, még akkor sem, ha hasonló véleményen vannak a dolgokat illetően. Az önkormányzat azóta leszedette a molinót. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek