A fiatal férfi ordítva üzente élő adásban a rendőröknek, hogy kapják el – megtették

Megosztás

Nagyon nagy volt a mellény az interneten, a TikTok-videók kihívásához hasonló élőzés közben a férfi részéről. Ordítozva mondta a rendőröknek, hogy legyenek sikeresek és kapják el őt. Húsz perc múlva viszont nagy volt a berezelés, amikor a zsaruk valóban elkapták az illetőt.

A szombathelyi férfi a TikTok-kihívások mintájára “lájvban” megüzente a rendőröknek, hogy legyenek sikeresek és kapják el őt. A rendőrök pedig a jelek alapján elfogadták a kihívást. Videó.

Több alkalommal jeleztük már, mennyire nem szerencsés élő adásban cukkolni, provokálni a másik felet. ez a mostani videó pedig talán alátámasztja az elmondottakat. Az viszont ritka, hogy a nézők élőben követhetik a kihívást és a kihívás teljesítését is, rövid időn belül. Szombathelyen viszont ez történt. A videó éppen olyan tanulságos, mint amilyen abszurd. A trágár szavakat kisípoltuk, a kép nagy részét kitakartuk, de a lényeg így is benne van.

Figyelem! A videó elindítása előtt kérjük, csökkentsék a hangerőt! (112press.hu)

A rendőröknek üzente élő adásban a férfi, hogy kapják el – nemsokára kattant a bilincs Szombathelyen

Rosszul sült el egy élő adásban közvetített üzenet. A férfi feldúltan azt kiabálta a kamerába, hogy a rendőrök legyenek ügyesek és kapják el őt. A motiváló üzenet célba ért, nemsokára elfogták. A férfi családtagjai ezt is élőben közvetítették. A felvételt kitakartuk, a trágár szöveget kisípoltuk, de így is nyomon követhető az intézkedés.

(A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek