Teltház: minden jegy elkelt a DVTK-FTC rangadóra, vannak, akik zúgolódnak

Megosztás

A különleges jegyvásárlás miatt többen is mérgesek, mivel szerintük nagyon sok jegyvásárló nem is a Diósgyőrre kíváncsi, így viszont, hogy már nem vehet senki belépőt, rengeteg olyan szurkoló is lemarad, akik szinte minden más meccsre, akár még idegenbe is elkísérik a csapatot. Fokozott lesz a rendőri jelenlét is.

Minden jegy elkelt a DVTK – FTC rangadóra! – adta hírül a Diósgyőri VTK a közösségi médiában.

Tíz nappal a DVTK – FTC rangadó előtt megtelt a DVTK Stadion, azaz minden eladható belépőjegy gazdára talált. Amennyiben a vendégszektor is megtelik és minden bérletes kilátogat, több mint 12.000-en szurkolhatnak az ősz egyik legjobban várt mérkőzésén.

Az első három napban a diósgyőri bérletesek vásárolhattak jegyet, fejenként 4 darabot, a csütörtök déli pénztárnyitást követően pedig bő egy óra alatt elkapkodták a DVTK szurkolói a belépőket, így a mérkőzés hetében már nem nyitnak ki a pénztárak.

A DVTK Stadion kapui a találkozó napján 15 óra 45 perckor nyílnak, a klub arra kéri a szurkolókat, érkezzenek a megszokottnál is korábban a mérkőzésre. A DVTK Stadion mellett ezúttal is színes családi programok várják a kisgyermekes családokat.

A mérkőzés rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a belépőjegyek névre szólnak (név, születési hely és idő megadása volt kötelező). A vendégszektor melletti szektorokba biztonsági okokból nem árusíthatók jegyek. A kedvezményes jegyekre (gyerek, diák, nyugdíjas) való jogosultságot, a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrizni fogják – tette hozzá a klub közösségi oldala.

Nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel a hírt, hogy nincs több jegy.

“Szuper hír! Bár a stadion így is megtelt, sajnálatos, hogy többen is lemaradtak olyan szurkolók, akik meccsről meccsre buzdítják a csapatot, nem csak otthon, hanem idegenben is. Mivel nagy dobra lett verve maga a jegyértékesítés is különböző szabályokkal fűszerezve, így várható volt a nagy érdeklődés!

Remélhetőleg sikerül még újabb szektorokat megnyitni hogy újabb jegyek találjanak gazdára és egy remek hangulatban kiharcolni a győzelmet, ami minden diósgyőri napját bearanyozná! Hajrá Diósgyőr!”

“Csak pont azok fognak hiányozni, akik nem bérletesek, de rendszeresen kijárnak.”

“Gratulálok minden idiótának a bérletes ötlethez. Így sok olyan fényrejáró is lesz a stadionban (bérletes rokon, barát, szomszéd) akik majd a hideg téli estén távol maradnak pl a Kisvárda, Kövesd ellen. Viszont Én ott lettem volna, mint ahogy eddig is bérlet nélkül. Most nem kaptunk jegyet, de így majd máskor sem kell! Ha normál esetben nem kapok jegyet azt lenyelem, de így hogy a fényrejáró miatt nem lehetett, így elvből sem kell máskor. Sok sikert Diósgyőr!”

“Köszönjük a sok divatmajomnak, hogy aki szinte minden meccsre jár, erre nem tud elmenni, mert ők a Fradira kíváncsiak, és nem a DIÓSGYŐRNEK jönnek szurkolni! Következő hazaira is gyertek, kedves divatdrukkerek!” – fogalmaztak meg éles kritikát többen is.

Egyébként utoljára a Mezőkövesd elleni stadionavatón volt teltház a DVTK-Arénában, a hangulattal biztosan nem lesz most sem a világon semmilyen probléma.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek