Hosszas sorban állás a DVTK-FTC meccs jegyárusításánál, vannak, akik felkapták a vizet

Megosztás

Nem feltétlenül a hosszas várakozás miatt, mire sorra kerülhetett valaki, hanem hogy hátrányos megkülönböztetésnek érzik, hogy napokig csak a bérletesek vásárolhatnak jegyet az ismerőseiknek. Az Ultrák pedig üzentek a Fradi meccs előtt.

A DVTK szurkolói portál számolt be a sorban állásról a hétfői jegyárusítás megkezdésekor. Ezt több fényképpel is alátámasztották a jelen levők.

Vannak, akiket nagyon nem nyűgöz le az új jegyárusítási rendszer. Béla véleménye például a következő: “Aljas dolog ez a vezetés részéről, három napon keresztül csak a bérletesek vásárolhatnak jegyet az ismerőseiknek, mi pedig hoppon maradunk! Olyanoknak is megveszik, akik csak a Fradira kíváncsiak egy évben egyszer! Azt nem is tudni, mennyit vásárolhatnak, akár 10-20 darabot is? Szégyelljék magukat…”

Az Ultrák azonban már előre üzentek az FTC elleni rangadó előtt. “Körülbelül 8-900 diósgyőri volt jelen szombaton Újpesten, ám a győzelem ezúttal sajnos elmaradt. Hosszú idő óta először voltunk úgy idegenben, hogy a hazai oldalon is volt egy számottevő tábor. Lesz még ilyen mérkőzés a szezonban és ezeken mindenkinek jobban oda kell magát tenni!

Ma elkezdődött a jegyértékesítés a két hét múlva esedékes, Ferencváros elleni bajnokira. Tudjuk, hogy lesznek, akik hosszú idő után először látogatnak majd ki a stadionba, ahogy olyanok is, akiknek ez lesz az első meccsük. A kétlépcsős jegyértékesítés célja elsősorban az, hogy kizárólag Diósgyőr-érzelmű szurkolókkal teljenek meg a lelátók.

Kérünk mindenkit, hogy olvassa végig és vegye figyelembe az alábbi információkat a jegyvásárlás során. A kapu mögötti rész az ultraszektor. Aki ide vált jegyet, arra szabályok vonatkoznak:

AZ ULTRASZEKTORBAN SZIGORÚAN TILOS AZ ÜLÉS, A MOBILOZÁS ÉS A SZOTYIZÁS!

AZ ULTRASZEKTORBAN KÖTELEZŐ 90 PERCEN KERESZTÜL ÁLLVA, A CAPO ÉS A CSOPORTTAGOK UTASÍTÁSAIT KÖVETVE SZURKOLNI, A KIOSZTOTT ZÁSZLÓKAT LENGETNI.

NEM SZÁMÍT KINEK, HOVÁ SZÓL A JEGYE. A SZEKTOR ELSŐ SORAI A SZERVEZETT SZURKOLÓI CSOPORTOK TAGJAI RÉSZÉRE VANNAK FENNTARTVA. TÖBBI SZURKOLÓTÁRSUNK ÉRKEZÉSI SORRENDBEN FOGLALHATJA EL HELYÉT A LELÁTÓN.

Aki ezeket a szabályokat nem tudja, vagy nem akarja betartani, a stadion más részeire vásároljon belépőt! A stadion egyéb részein is érhetőek el jegyek hasonló áron, efelől online és a shopban is lehet érdeklődni. Ha valaki az ultraszektorba érkezve nem tartja be szabályainkat, először felhívjuk ezekre a figyelmét, ezt követően a szektorból való távozásra szólítjuk fel.

Kérjük, tartsátok tiszteletben munkánkat és szabályainkat! Osszátok meg ezeket a sorokat, hogy lehetőleg mindenkihez eljussanak!

Ultras Diósgyőr”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek