Tragédiák az utakon: az M3-ason és a 3-as főúton is halálos baleset történt

Megosztás

Az egyik szerda este, a másik csütörtök késő délelőtt történt. A 3-as úton történt baleset óriási felelőtlenség miatt következett be, elkerülhető lett volna. Egy útra benyúló rakomány okozta a női utas halálát.

HALÁLOS KÖZLEKEDÉSI BALESET A 3-AS ÚTON

Detk közelében helyszíneltek a rendőrök. A 3-as számú főút 99-es szelvényében – Detk közelében – 2023. október 11-én, 19 óra 35 perckor egy személyautó egy mezőgazdasági vontatónak ütközött. A baleset következtében a személyautó női utasa a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték a rendőrök. Kerülni Detk irányába lehetett. Információk szerint egy traktor vontatmánnyal áthaladt a főúton, majd a vezető megállt kinyitni egy kaput, azonban a vontatmány kilógott az útra, ahol egy Kápolna felől érkező kocsi nekiment. Az autó utasa a helyszínen életét vesztette.

Frissítés : a Balesetinfo tudomása szerint a vontatmány a sáv feléig benyúlt az útra.

Az M3-ason is áldozatot követelt egy csattanás csütörtök késő délelőtt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2023. október 12-én 11 óra 30 perc körül az M3-as autópálya 181. kilométerszelvényében egy kisteherautó belerohant egy kamionba. A balesetben a kisteherautó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópálya balesettel érintett szakaszát. Az arra közlekedők Hajdúnánás és Balmazújváros irányába tudtak kerülni. Kérjük fokozott óvatossággal közlekedjenek – adta hírül a Police.hu. Fekete napok a 3-as és M3-as történetében.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek