Ideiglenes forgalmi rend lép életbe már péntektől az Iglói útnál

Megosztás

Figyeljünk, az ideiglenes buszmegállót is áthelyezik, amely a Tapolcára érkezők és onnan indulók le- és fölszállását is biztosítja. Megismerhettük a részleteket.

Az Iglói út felújításával kapcsolatosan az aszfaltozás előkészítése érdekében 2023. október 13-án (péntek) a kivitelező megkezdi a pályaszerkezeti elemek cseréjét – tájékoztatta szerkesztőségünket a Miskolci Városháza. Ettől a naptól az ideiglenes buszmegállót, amely a Tapolcára érkezők és onnan indulók le- és fölszállását is biztosítja, áthelyezik az alább található kép alapján.

Az autóbuszok megfordítása ideiglenesen a Bay Zoltán téri parkolóban történik majd.  A parkolóban 15 várakozóhelyet átmenetileg megszüntetnek annak érdekében, hogy az arra járó buszok közlekedni tudjanak.

A kivitelező a munkálatok idejére arra kéri az autósokat, hogy az Enyedi úti nagyparkolót és a Győri utcai parkolót vegyék igénybe. Az ideiglenes forgalmi rend a tervek szerint két hétig marad életben, melynek idejére a kivitelező az autósok türelmét és megértését kéri.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek